Frau Colau

Sempre ho he dit, la Colau és un frau. Un frau polític.

La CUP ja es va encarregar de demostrar que la Colau està ben lluny de ser d’esquerres. Per no parlar de d’algunes barbaritats que ha fet, com col-locar a tots els poscos i parelles amb sous enormes. D’esquerres, vaja. Però l’article d’avui és sobre la màscara d’aquest personatge: és un invent dels espanyolistes per a aturar Catalunya, per a aturar la llibertat de Catalunya.

Malgrat Ernest Maragall hagi guanyat les eleccions, la candidata del règim, de l’establihsment, del poder, és la Colau. Fixeu-vos que el PPSOE a Catalunya i els feixistes de Ciudadanos amb el racista de Valls al capdavant, ja s’han afanyat a donar suport a la bandarra de la Colau (malgrat perdre les eleccions) incondicionalment, per tal de que no governi l’alcalde independentista que va guanyar les eleccions.

Tota aquesta falsa neutralitat que tan branda, és pura falsedat. Quan davant de la repressió, hom es fa passar per neutral, vol dir que està a favor de l’opressor. Així és la frau Colau. Una espanyolista falsa, creada per tal d’aturar Catalunya.

This entry was posted in General and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *