Se m’ha borrat tot l’article que tenia escrit!

Quina putada, ho sento però estic de mala llet. Havia escrit un super article sobre els mitjans de comunicació, 1 hora escrivint-lo i modificant-lo. Apreto el botó d’enviar article i me cago amb la mar salada, em demana altre cop la contrasenya i esclar se m’ha esborrat TOT!

Ja no és el primer cop que em passa i la veritat és que m’ha cabrejat molt, per això avui ecric aquesta merda de missatge. Abans quan em passava em deixava posar la contrasenya i poder enviar el missatge però ara no ara em torna cap a la pantalla de nou article, això si ben vuit. I clar això només et passa amb articles llargs, a la que superes una certa estona d’escriure ja et torna a demanar la contrasenya i se’t borra tot.

Si algú sap com solucionar-ho, apart de polsar el botó dret del ratolí i la opció copiar, l’hi agraïria, de moment em queixaré als del web.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Se m’ha borrat tot l’article que tenia escrit!

 1. Alex says:

  Bones.

  Prova d’escriure’l primer en el word o en algun altre editor de text. A mi també m’ha passat algun cop i no vegis com cabreja!

 2. RoGGeR says:

  Jo el guardaria abans de postejar definitivament, així sempre el pots recuperar per si les mosques…

 3. JosepArnau says:

  Gràcies pel vostre suport gent, és que estava de molt mala llet! Feia temps que no em sortia un article així de rodó, vaja perquè tampoc m’hi poso eh, jeje.

  Però en veure que l’havia perdut…uf, no sabia ni què coi fotre.

 4. cuixplec says:

  Si ho escrius amb el navegador netscape, o amb el firefox, no se t’escapa. Cerques enrere i encara hi tens la pàgina. L’explorer és el navegador més malparit, en aquest aspecte de les pàgines esfumades. La cosa és que si la pàgina és massa llarga (és a dir, pren massa d’estona a escriure) l’enllaç es mor per excés d’estada. Cal haver-ho escrit abans en un indret separat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *