El Correllengua.

Correllengua2004 Avui he anat a una conferència molt interessant d’en Salvador Cardús inclosa dintre dels actes del Correllengua, us aconsello que visiteu el seu web i participeu dels actes que tingueu més aprop, però sobretot que useu la llengua catalana sempre, en tots els àmbits i arreu dels Països Catalans, si de DEBÒ la volem SALVAR.

Recordeu que una llengua no es perd perquè els que no la saben no l’usen, sinó perquè els que la saben NO l’usen.

El Correllengua ja és aquí un cop més. Com ja sabeu, és una proposta per la defensa i la promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectiu fomentar l’ús social de la llengua en tots els àmbits. El Correllengua, sorgit de la societat civil, és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada.

L’existència del Correllengua es deu també a l’esperit de reivindicació de la unitat i l’oficialitat del català arreu dels Països Catalans i en aquesta edició hem volgut afegir-nos a la reclamació de la societat civil per l’oficialitat del català a Europa. No hi ha dubte que la nostra llengua i la nostra nació es troben en un moment clau de la seva història i amb el Correllengua volem contribuir a aquesta demanda d’oficialitat, fent la nostra petita aportació.

La CAL i ACPV us conviden a participar a una de les iniciatives a favor de la nostra llengua i cultura amb més participació dels Països Catalans. Feu Correllengua i gaudiu d’uns actes que ompliran el país de vitalitat i d’esperança en el futur de la nostra llengua.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *