Recomanacions: L’Empordà

Els que em seguir al blog, sabreu que m’agrada molt recomanar coses al blog. De fet, fins i tot tinc una categoria al blog anomenada ‘Recomanacions‘.

Tot i això, feia temps que no parlava de viatjes i no recomanava llocs.

Tot just acabo de tornar de 2 setmanes de vacances per l’Empordà. Quasi sempre havia estat de vacances a la Costa Daurada i Central, aquest any vam decidir de fer el canvi cap a la Costa Brava i ha valgut la pena.

Hem estat a l’Estartit, en un bungalow al càmping Les Medes. Negoci familiar i gent acollidora. A més a més, la llengua catalana no s’amaga, ni entre els empleats, propietaris i també és prou present entre els que ens hi vam allotjar. Tot i que els hostes principals éren de Bèlgica.

La platja propera és prou bona i també recomano passejar per l’Estartit, les ruines d’Empúries, els pobles medievals de Pals, Besalú, Peratallada i també vam visitar Banyoles, Olot, la Fageda d’en Jordà i Castellfollit de la Roca. No totes són de l’Empordà, però des d’allí s’hi accedeix rapidàment. Definitivament si mai torno a viure a Catalunya, possiblement aniria a viure a la província de Girona. La catalanitat que alí s’hi respira és magnífica!

This entry was posted in Recomanacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *