14 anys de blog

Bé, avui fa 14 anys que vaig obrir el blog. 14 anys no és pas poc i desconec si hi ha pas altres blogs que s’hagin mantingut tants anys oberts. Val a dir que vaig passar d’escriure un post o més diari (com els Tweets d’avui en dia), a un post mensual o poca cosa més. La immediatetat el Twitter ha substituit el blog, tanmateix he procurat seguir escrivint al blog.

La meva vida ha canviat i molt en aquests 14 anys. De ser un jove estudiant, vivint a Igualada, ara estic casat, tinc dos fills i treballo en una multinacional a Irlanda.

Els meus temes preferits sgeueixen sent Catalunya i la política, ara que tenim la República proclamada i només ens falta posar fil a l’agulla. Tot i això, ara mateix, la secció del blog que m’agrada més darrerament és la de recomanacions.

Bé, no m’enrotllo més. Tant sols agrair a tots els lectors que heu passat pel bloc durant aquests darrers 14 anys. Espero que en siguin com a mínim 14 més.

This entry was posted in Coses meves. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *