Quan de control…

Venint cap a casa, des de Dorset Street fins al meu carrer, Russell Avenue, he comptat 32 càmares de vigilància. 32 càmares de seguretat en un recorregut de 5 minuts. Unes càmares les quals he anat comptant sense parar 100% atenció ja que era ja fosc. Unes càmares que anaven des de les públiques per a controlar el trànsit i la població, passant per les privades instal·lades en pubs, supermercats de barri, bancs i d’altres botigues.

 La veritat és que m’he quedat esparverat amb la quantitat de càmares que m’envolten, les quals moltes si no t’hi fixes atentament, moltes ni les veus. M’ha fet pensar el controlats que arribem a estar. Val a dir que és un carrer bastant transitat però 32 càmares m’ha semblat una barbaritat en tant poc tros. [@more@]

Segons on, sembla que estiguem massa controlats, tothom és sospitós i amb l’excusa de la lluita contra el terrorisme fan i desfan el que volen. Quin control!

Fixeu-vos en la notícia següent. En questió de 2 setmanes me’n vaig a Nova York i Washington, doncs bé, és veu que a NY hauré d’anar en compte de no escoltar l’MP3, parlar pel mòbil o  fer ús d’una Blackberry. Pel que sembla en els darrers temps han mort atropellats 2 vianants, anaven escoltant l’iPod i tot i ser avisats del perill, no ho van sentir i els van atropellar. Ara potser faran pagar 100$ per a qui en faci us.

No sé pas on anirem a parar amb tant de control.

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6343353.stm

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Quan de control…

  1. Si que hi ha càmeres allí on vius. Penso però, que mentres no hi hagi algú darrere que vegi les trenta-dues imatges no és tan perillós. Perquè com a molt segurament una sola persona o institució deu tenir a accés a les del trànsit per exemple.

  2. Si que hi ha càmeres allí on vius. Penso però, que mentres no hi hagi algú darrere que vegi les trenta-dues imatges no és tan perillós. Perquè com a molt segurament una sola persona o institució deu tenir a accés a les del trànsit per exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *