Què coi fots Eto’o?

Quan s’acosta la part de la temporada en que el Barça s’ho juga tot(Valencia, Liverpool, Atlètic, Zaragoza, Sevilla, Liverpool i Madrid) i el tòtil de l’Eto’o vol ser el protagonista. Aquestes són les claus per mi:

 

1er. Error: Un jugador que cobra la calerada que fa l’Eto’o mai es pot negar a jugar (ja siguin 5 minuts o 40), és una manca de respecte enorme als socis, simpatitzans i aficionats, a banda dels seus propis companys de pis.

2on. Error: Per molt que sigui cert que es negués a jugar, senyor Rikjard la roba bruta es renta a casa.

3er. Error: Un pic s’enceta un incident d’aquest calibre, el president ha de fer mans i mànigues per a que s’aturi. En Laporta no va saber fer-ho. Sembla que està més per a prohibir que els seus jugadors tinguin llibertat d’expressió (Oleguer).

4rt. Error (i pitjor de tots): De cap de les maneres un jugador pot fer el que va fer ahir l’Eto’o. Llençar una bomba de rellotgeria contra en Ronaldinho, Rijkard, Rossell i els seus companys de vestidor. Denota una manca de maduresa increíble, impropia d’un jugador del Barça. Totalment imperdonable i fora de lloc. Sort que tenim en Rijkard d’entrenador, si hagués estat un altre, avui ja no seria jugador del Barça.[@more@]

Pel que fa a l’Eto’o crec que ve degut al seu ego de superioritat que porta a sobre. M’imagino que no paeix massa bé que a Can Barça no sigui el millor, el crack, per mi ni tant sols és el segon sinó que ho és en Deco sobradament.

 

D’errors n’hi ha més, tot i que sembla que el foc s’ha mig calmat pel bé de tots. Sóc del parer que a finals de temporada veurem força canvis al primer equip de futbol. Des d’en Rijkard que considera que ja ha acabat el seu cicle a can Barça (caldria agriar-li la feina feta), passant per una posible fuga d’en Ronaldinho i/o Deco entre d’altres jugadors.

Cal que guanyem la Lliga i/o la Champions, sinó el sidral culé pot ser perillós.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Què coi fots Eto’o?

 1. Mikel says:

  el barça hauria de fitxar a la supernanny

 2. Montse C. says:

  Des del meu punt de vista, veig que el principal problema que té l’Eto’o és que no és un jugador intel.ligent; haurà après a jugar molt bé a futbol però la intel.ligència és també un factor molt important.
  Pel que comentes, no estic del tot d’acord amb tu amb el punt 3. Com a President del Barça crec que el Laporta va fer el correcte: una cosa és parlar de futbol i una altre de política dins d’un camp de futbol. Tinc entès que aquestes declaracions les va fer dins l’estadi de Can Barça i crec que hagués estat millor haver-les fet fora del camp. Fins i tot, crec que l’Oleguer va tenir sort perquè un altre president l’hagués sancionat.

 3. Es el problema de gent amb nervi: al camp ho donen tot pero fora del camp tambe. A mi com a jugador encara, pero com a persona mai no m’ha agradat aquest tiu.

 4. JosepArnau says:

  Em dec estimar jo molt els meus flatmates, ell com a molt amb la dona i fills. Error monumental Edu, ben trobat!

  Ja aniria bé ja la supernanny Mikel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *