Per fi s’acaben els Jocs Olímpics!

Abans que comencéssin els esperava quasi en candeletes ja que coincidien en una part de les meves vacances i així estaria un xic més entretingut després de tornar de viatje.

Però he de dir que n’he quedat fart i quasi no les he mirat tant com volia.

Posaves TVEspanyola a Catalunya ( TV3) i quasi només et deien què havien fet els ecspanyols, que si la Maria fulanito ha quedat la 43 que si en Paco menganito 128è,…(i a mi què m’importa!!!) i en canvi no deien ni tant sols qui havia guanyat les medalles!!!
Exactament igual que a Catalunya Ràdio (quin fàstig feien aquests dies!) amb la quantitat de vegades que deien "La selecció" "Ecspanya" o "ecspanyols"!

Per no parlar de El mundo deportivo, el diario Sport, (dient: todos con la selección",…) (LA MEVA SELECCIÓ ÉS LA CATALANA, JA N’HI HA PROU DE QUE ELS CATALANS GUANYEM LES MEDALLES I ELLS I POSIN EL SEU NOM) TVE1 i 2 han estat patètics només ensenyant les competicions dels espanyols i amb una qualitat periodística deplorable. senyor Pedro (Pere abans) Bartre déu n’hi do eh amb apaña.

Vaig llegir al 9 que un català va entrar a un partit de bàsquet que jugaba Ecspanya i anava amb una senyera, doncs bé en veure que la portava li van retirar els agents de seguretat ja que deien que no hi estaven permeses banderes de països sense Estat. En canvi deia que de banderes d’Astúries, gallegues i alguna andalusa s’en veien forçes, però no les van retirar pas.

Per cert no s’ha vist en Jimmy Jump, ara que pel tocat de l’ala que ha sortit a la marató més val que no surti ningú.

Logo dels Jocs

Per curiositat:

Algú pot fer el recompte de medalles que l’hi queden a Espanya si li restem les que hi han participat ciutadans dels Països Catalans, Gallecs, Bascos i fins i tot un Cubà nacionalitzat fa 6 setmanes.

Ben poques oi??Quin ridícul haguéssin fet!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to Per fi s’acaben els Jocs Olímpics!

 1. JosepArnau says:

  El 9 esportiu, dia 27 d’agost del 2004.

  Secció: L’amfiteatre de Lluís Simon

  CATALUNYA CENSURADA

  Un conegut era a Atenes i va decidir anar a veure l’Espanya-Nova Zelanda de bàsquet. Va entrar al pavelló, però amb una arma molt perillosa: una senyera amb quatre verinoses ratlles vermelles al mig. Quan els responsables de la seguretat del pavelló van veure’l onejant un instrument tan subversiu, van dirigir-se amb gran celeritat cap al nostre amic per demenar-li que desistís d’aquesta activitat il-legal en els recintes olímpics. La seva indignació no va servir per canviar la posició dels vigilants grecs -potser encara recordaven la venjança catalana?-, i quan va preguntar a què era deguda tanta hostilitat vers el símbol de la nació catalana, la resposta va ser contundent: “Aquí no es poden onejar banderes d’Estats no oficials. “. Ningú, però, va molestar els que portaven la rojigualda amb el toro i les banderes autonòmiques d’Astúries, Andalusia i Galícia.

 2. helena says:

  Hola, ho he comptat aproximadament, i sense els vascs, catalans, gallecs i cubans Espanya hauria aconseguit unes 12 medalles.

 3. helena says:

  Esportistes catalans n’han aconseguit 10, més un vasc i un cubà… en són 12… 19 menys 12… 7. 7 medalletes pels espanyolets.

 4. JosepArnau says:

  En un web, he trobat aquesta anàlisi de les medalles:

  Acabats les Jocs, Espanya ha aconseguit 19 medalles. Però com que algunes ho son per especialitats formades per equips de dos o més esportistes, he volgut veure quins han estat els medallistes, per poder fer un medaller segons els lloc del estat espanyol on han nascut.

  El total han sigut 29 medallistes, i configuren el següent medaller particular meu:

  Paísos Catalans: 13 45% del total
  Andalusia: 5 17%
  País basc: 3 10%
  Madrid 3 10%
  Galícia: 2 7%
  Navarra 1 3%
  Aragó 1 3%
  Cuba 1 3%
  Total 29 100%

  ———————-
  Per tant de 29 medallistes, no confondre amb medalles, només 9 participants espanyols i 20 la resta.

 5. Frik says:

  Això és ja sabut per tots. A mi també em fan molt de mal aquestes coses.

 6. zqbivj ijdgnc dnuyogz fiarv rmix ticxq klytjm

 7. zqbivj ijdgnc dnuyogz fiarv rmix ticxq klytjm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *