Parlant de jueus.

Navegant per la xarxa, ostres ja no sé ni si és correcte aquesta expressió ja que jo tenia entés que es navegava per l’aigua (mars, rius,…) però per xarxes??. Al que anava, he trobat aquest WEB que principalment tracta el tema dels jueus, en l’enllaç que he posat surten els 100 més destacats del segle XX. He de dir que entre d’altres desconeixia que ho fossin Allen, Woody (realment es diu Stewart Kenisberg) o l’ Spielberg, Steven   o bé per exemple entre d’altres en Jomsky, Noam.

Deixant de banda la gran quantitat de jueus que han estat importants i/o famosos al llarg de la història, paticularment viatjant he tingut la oportunitat de coneixent alguns i orgullosos que n’estaven, però jo volia posar el dit a la nafra, si em refereixo al conflicte que pateix Palestina des de fa tant de temps i que darrerament s’està veient augmentat per la construcció d’un mur immens i destructor de families i vides, anomenat per ells tanqueta.

Tant de bo el conflicte se solucioni ben aviat, que els EEUU deixin de fer costat a Israel, tot i l’impressionant lobby jueu a Nordamèrica i els dos països puguin viure en pau i llibertat cadascú amb el que li pertoca, esperem que la ONU algun dia serveixi per alguna cosa de profit i no com ara que és talment un estaquirot de guarnició. 

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *