Per Nadal a casa, fins al 27 D.

Ahir en el vol Girona-Dublín érem 15 coneguts: Migdo, Ilona, Mireia, Anna, Marc 33, Rubens, en Cesc company de feina més la dona,  dos catalans més que no en recordo el nom, l’Hèctor, l’Albert, jo i dos coneguts més del fútbol a banda de més gent que coneixa a d’altres dels que volàvem. Vam seure tots junts i ja us podeu imaginar la gresca que feiem, cantant nadales i cançons, rialles amunt i avall, fent brometes amb els/les hostes de vol,… [@more@]

Tot això després de l’experiència a l’aeroport. Vaig plegar a la una de la feina, mitja hora de dinar, agafar un bus (amb la consequent espera) i en una hora ja estava a casa. Vaig fer la maleta ja que el dia abans per culpa d’haver sortit, no la vaig poder fer. A les dues i quart arribava a la parada del bus per fer via cap a l’aeroport. Podia agafar-ne tres de diferents, el 41, el 16 i el 33, en mitja hora no en va passar cap d’ells. A la parada del bus vaig conèixer una noia irlandesa i vam decidir d’agafar un taxi plegats ja que també anava a l’aeroport. Per Nadal molta gent torna cap a casa per passar les festes i això es notava a l’aeroport: Era un caos. Gent per tot arreu, cues, cues i més cues. En arribar al mostrador de Ryanair, com que havia marcat que no facturava cap bossa I en realitat en facturava una, vaig haver de fer més cua en un altre costrador i pagar 10 euros més. Tot seguit més cues pels controls de seguretat i a banda, encara més espera ja que el vol sortia en mitja hora de retard. Finalment però arribar a casa va compensar l’espera, malgrat només hi estigui 5 dies el 27 altre cop de tornada a Dublín i a seguir esperant.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Per Nadal a casa, fins al 27 D.

  1. Bon Nadal! L’any que ve noliegem un vol pels CaD.
    Que no va passar cap autobus? Pero que m’estas dient!! No pot ser!! Bé, jo amb el 41 no he tingut mai cap problema i sempre ha passat quan havia de passar.

  2. JosepArnau says:

    Ens veiem el dia 26 al Michael Collins Marc, com sempre el Dublin Bus, espera que esperaràs.

  3. JosepArnau says:

    Em deixava de tornar-te a desitjar Bones festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *