Patirem per anar a Frankfurt.

De petit volia ser torero, ara la consellera mes desastrosa que hi pugui haver al govern (na Mieras de Cultura), l’ha nomenat com a director artistic de la Cultura Catalana com a convidada d’honor a la Fira del Llibre de Frankfurt de 2007. Si, si estem parlant de Borja Sitjà.

Ahir va presentar la dimissio Xavier Folch com a director de l’Institut Ramon Llull. Segons va dir, pel malestar i les tensions amb la consellera de Cultura, pel seu escas marge d’autonomia en la gestio i per ingerencies constants de la consellera. Sobretot per la manera com la Consellera de Cultura esta afrontant la Fira del Llibre de Frankfurt del 2007, en que la literatura catalana sera la convidada d’honor. (Vaja que la consellera, a banda de ser un absolut desastre, es unaa dictadora.).

Sembla que els socialistes devien favors, han d’anar recol-locant agent. Borja Sitjà, no va ser triat com a director del Teatre Nacional de Catalunya i a finals del 2006 se l’hi acabava el contracte al Grec. Els socialistes ja l’havien col-locat anteriorment coma director dels espectacles del Fòrum de les Cultures · Barcelona 2004.

Si, si, es el mateix de l’escassa representacio d’espectacles en catala pel Grec, de la quasi nul-la respresentacio de musica en catala al Forum , el de Carlinhos Brown, el que es mostrava perplex per l’escassa participacio de public als espectacles del Forum.,…

Segons Folch, "hi ha molts deures per fer que ja haurien d’estar fets". Preparem-nos que venen curves, veurem qui envien a Frankfurt. Hauria de ser una autentica meravella poder dur la lliteratura en llengua catalana arreu del mon, pero no saben com matar-nos-la. Ai que patirem !

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Patirem per anar a Frankfurt.

  1. Que Déu ens guardi dels socialistes!

  2. JosepArnau says:

    Aquesta consellera es absolutament patetica i ni tant sols haver aconseguit els papers espoliats a Catalunya la salven. Estem d’acord Montse.

    Per cert, molt xulo el bloc a catalanasadublin.com eh.

    I tant Sir. Nomes cal veure com ens han deixat (destorssat) totes les ciutats on manen, vaja on fan i desfan el que volen. Hi ha algun rastre de catalanitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *