Noves des de Dublin

Ahir a Dublin vam celebrar Sant Koeman (20 de maig) fent un partit de futbol i una barbacoa, cal dir que encara tinc agulletes ara. Per altra banda, tot just divendres vaig comprar els vols per anar fer un altre viatjet, si fa quatre dies anava cap a Copenhagen, ara toca Austria, concretament me’n vaig cap a Salzburg del 3 al 6 de juny. La intencio es alla passar-hi una nit i en quant a les altres dues, hi ha varies opcions: Munic o be fer un Viena – Bratislava. Ja veure’m, s’accepten consells dels lectors, ja us informare del viatje.

Pel que fa a casa, si fa cosa d’un mes vivia amb un de Quebec i dos irlandesos (un del nord i un del sud, venim del nord, venim del sud, de terra enlla,…), hi han hagut certs canvis: El del Quebec porta temps voltantper Europa amb el seu amic Bruno (ell es diu Chalres), amb els quals vaig quedar fa un parell de divendres en el meu cap de setmana llampec per Catalunya. Al seu lloc i tenim en Rory, un molt bon amic australia, amb el qual ja havia compartit l’antic pis que havia viscut a Dublin. A principi de setmana, en Tyronne, l’irlandes del Nord s’ha traslladat a un altre pis mes aprop del restaurant on treballa. Avui ha vingut un altre nano que tambe coneixia, el qual es d’Irlanda del Nord, pero ha estat quasi sempre visquent a Manchester i els darrers dos anys a Sud Africa, es un bon segal tambe.

Pel demes anem fent, anar treballant, anar fent gresca i passant-ho be.

Si voleu veure fotos de la celebracio de la Champions del Barça a Dublin, nomes heu de pitjar a la seccio "Album de fotos" del web www.catalansadublin.com . Uns 150 culers vam fer gresca fins les tantes de la matinada, tot convertint en Dublin blau i grana.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Noves des de Dublin

  1. Espero que dema les agulletes desapareguin. Jo no he estat mai a Viena ni Bratislava, pero si a Munic i es una de les meves ciutats preferides. De fet, abans de venir a Dublin tenia decidit anar-hi pero com el meu alemany es macarronic vaig canviar d’idea.
    De la gent de Salzburg no tinc molts bons records; vaig tractar nomes amb dues persones i eren molt antipatiques les dues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *