No es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat.

Ja és ben veritat aquest refrany ja. En el meu cas malauradament l’he hagut d’aplicar en qüestions de feina.

Més concretament quan s’acosta algun dia festiu al calendari o bé les vacance, ja sigui per setmana santa o les d’estiu. Per guanyar alguns calés treballo d’ajudant de cuiner en un restaurant de la meva ciutat. No serà el treball de la meva vida i suposo que ben aviat el deixaré, però això ara no ve al cas.

Resulta com he dit abans que quan s’acosta algun festiu o alguns dies de vacances, ja tremolo. Normalment un sap els dies que farà festa amb prou antel-lació com per a poder fer alguns plans, ja sigui fer una sortida, un viatge,… Però al meu treball, quan un ja creu que farà festa pel que ha anat sentint i ja té el dia planejat, patapum: et diuen que toca treballa ja que finalment s’ha decidit obrir.

El dia de la Diada, havia planejat matinar ben d’hora i baixar cap a Barcelona seguir el màxim d’actes possibles, tot visitant el Parlament i la Generalitat i després cap al tard tornar per a poder veure el partit del Barça, ja que en sóc un fan i no en puc veure quasi cap partit durant l’any.

Doncs bé, ara em toca treballar. Per les vacances d’estiu ens van dir els dies quasi quan ja ho teníem a sobre i llavors qualsevol planeja quelcom per a sortir de viatge. Una altra cosa que em va passar va ser en un pont que coincidia amb el partit Barça-Madrid, jo tot convençut que feiem festa va i compro entrades per anar a veure el partit, al final a treballar.

Per la Diada menys mal que obrim a les 20:00, encara podré aprofitar el dia per anar a commemorar la Diada nacional de Catalunya, tot i que a les ben d’hora cap a treballar i a més a més un partit que podia veure del Barça i no podré.

El que em fot realment, no és anar a treballar, sinó que m’ho diguin just quan falten només 2 dies, qualsevol fa plans en aquesta feina. 

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *