N’hi ha que dissabte no van entendre res.

Dissabte n’hi ha que no van entendre absolutament res:

Blanco creu que els manifestants a Barcelona votaran "sí" a l’Estatut (el sociata Blanco) Com collons vol que donem suport a aquesta merda d’Estatut? Ja no ens conformem amb engrunes, volem el pa sencer.

Des del PSOE interpreten que, en gran part, la manifestació va suposar una contestació a l’estratègia de confrontació del PP

Ja no saben com fer-ho per desvirtuar l’espectacular exit de la manifestacio. No creieu que si hagues estat contra els feixistes del PP s’hi haguessin afegit la resta de partits que han deixat a l’estacada el poble catala?

Mas diu que la manifestació de dissabte no qüestiona el seu pacte amb Zapatero No em crec que tingui la santa vergonya d’haver dit aixo!

La portaveu d’ICV afirma que “un procés de negociació significa pactar, i el que tenim és un bon Estatut. (Extret avui, del web dels eco sociatas).

Em pregunto si entenen el lema de la manifestacio, crec que era ben explicit "Som una nacio i tenim el dret a decidir". De que cony ens serveix tenir el filial dels socialistes al Parlament, si encara ni han entes que cal respectar el que va decicidr el 90% del Parlament catala.

Ja n’hi ha prou d’abaixada de pantalons, el poble ho va dir ben clar! Parlarem clarament a les urnes.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

10 Responses to N’hi ha que dissabte no van entendre res.

 1. Carquinyol says:

  No hi ha pitjor sord que el que no vol escoltar. Una “mani” contra el PP sense pancartes que li facin al·lusió?

 2. JosepArnau says:

  Quina manera de pendre’ns el pel que tenen!

 3. Perejoan says:

  Vols saber on eren dissabte per la tarda el Saura i la Mayol? llegeix el confidencial de Busot:
  http://busot.blogspot.com/

 4. Antoni says:

  Sabeu que tal i com van les coses, no em faria cap vergonya dir que potser votaré NO, si és que arriba a votar-se alguna cosa?

 5. JosepArnau says:

  Jo tinc clarissim que amb aquesta merda d’Estatut, o voto NO o voto nul amb un paper a dins que digui “Voto per la independencia”.

  Com segueixin aixi les coses, preparem-nos que hi haura espectacle. La llibertat la tenim mes aprop del que ens pensem tots.

 6. Tarannà says:

  A mi m’han arribat veus -diria que ho he sentit aquest matí a la ràdio – que deien que la “parelleta verda” s’hi va deixar veure per Pl.Catalunya com qui no vol la cosa, amb bosses de la compra, per dissimular. A ells i a uns quants més els hi cal una bona dosi d’autocrítica.

 7. Tarannà says:

  Per cert, sí sí, se m’oblidava això (és que és tan de calaix…!): està clar que tocarà votar NO o nul (vot nul de qualitat vaja), i això no ha de fer cap vergonya com deixa entreveure n’Antoni més amunt, ans al contrari!.

 8. JosepArnau says:

  De vergonya cap ni una, el que seria vergonyos es donar el si a aquesta merdeta d’Estatut que ens empresonara per 15 o 20 anys mes.
  Com a minim, ara mateix, cal aconseguir el mateix que els bascos o el que va votar el 90% del Parlament catala. No pas l’Estatut de la miseria.

 9. JosepArnau says:

  Pel que fa al paperet de ICV, absolutament galdos. Com el de CIU, feu una ullada a aquest post, per riure:

  El passat dia 18 es va efectuar una manifestació per defensar la identitat nacional de Catalunya. Has de buscar al lider del principal partit “nacionalista” català a la foto que hi ha aquí abaix. Podeu obtenir un punt addicional per cada militant d’aquest mateix partit que hi trobis.
  Extret de http://www.micaco.net/

 10. pere says:

  A en Perejoan:
  Dissabte, a les vuit tocades (em sembla), la Mayol i en Saura eren al Corte Inglés del Portal de l’Àngel. I jo també, és clar. No em vaig fixar que portessin bosses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *