M’envien aquest correu, feu-lo correr!


PER LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ, ATUREM LA REPRESSIÓ!
Un jove independentista sadurninenc ha estat citat ha declarar a l’Audiència Nacional de Madrid

Constitució Espanyola, Art. 20.1:

– Es reconeixen i es protegeixen els drets a: Expressar i difondre lliurement els pensaments, idees i opinions mitjançant la paraula, l’escriptura i qualssevol altre mitjà de reproducció.

La Constitució Espanyola garanteix l’exercici de la llibertat d’expressió. És un pilar fonamental de l’estat del Dret. Però el mateix Estat Espanyol vulnera constantment aquest dret.

Un jove independentista sadurninenc ha estat citat a declarar a l’Audiència Nacional de Madrid per un suposat delicte d’injúries a Espanya, per tal d’expressar les seves idees a la xarxa. L’aparell repressor de l’estat va espiar i denunciar aquest noi per escarmentar-lo. Aquest cas, com molts d’altres, s’inicia durant la fosca etapa del Partit Popular, marcada per la paranoia conspirativa que dugué la repressió vers tot tipus de dissidència.

Després vingué el PSOE, amb el seu talant; nous aires, noves formes, però amb la mateixa dinàmica repressora i tàctica intimidatòria que fa que, a la pràctica, no hagi canviat res de l’anterior legislatura. Mentre s’omplen la boca de diàleg i tol·lerància, continuen els processos judicials iniciats a l’etapa anterior, donant així el seu vist i plau a operacions de càstig com la del 2002 als Monjos (Penedès) o aquest mateix cas. Independentistes, anarquistes i okupes, entre d’altres, han estat i són objectiu dels atacs i assassinats feixistes, com els dels companys Guillem Agulló, al País Valencià, Isanta, a Berga, o en Roger, de Gràcia, fets que demostren un cop més quin és el veritable sentit de l’Estat: la defensa del pensament únic i de l’economia ultralliberal, acabant com sigui amb qualsevol resistència. Davant d’aquesta situació tan sols ens queda seguir lluitant. NO ENS PODEN TANCAR LES IDEES!

CONVOCATÒRIA:

Concentració, el proper dilluns 3 de juliol, a les 20.00 hores, a la PLAÇA DE L’AJUNTAMENT de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)

Que corri la veu!!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to M’envien aquest correu, feu-lo correr!

  1. frederic says:

    i dic jo… si al Losantos no el tanques per injuriar constantment als catalans, perquè ho han de fer per injuriar als espanyols, només fem que defensar-nos

  2. JosepArnau says:

    Quanta rao Frederic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *