Londres.

Ahir volia felicitar Londres pel fet d’aconseguir les olimpiades, sobretot pel fet de treure’ls-les als nostres veins espanyols, no vaig poder. Avui ho faig pero amb la tristesa d’haver vist aquest mati l’atac que ha patit la ciutat i els seus ciutadans.

Londres es una ciutat que aprecio molt. Els mercats, carrerons, avingudes, monuments, places, museus i el record de Wembley en els darrers dies. De fet, sino hagues estat a Dublin estaria en aquesta ciutat, la qual no crec que tardi molt en tornar.

Em vist com una ciutat pot passar de l’alegria a la tristesa en ben pocs moments. No es bon dia per a felicitar Londres, pero millor superar l’atac d’avui tant aviat com sigui, no com els terroristes voldrien.

Per acabar, demanar (per demanar que no quedi i per molt complicat que sigui), la fi del terrorisme a tot arreu del mon i de tots els tipus , aixi com la fi de totes les causes que fan que el terrorisme existeixi.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

6 Responses to Londres.

 1. JosepArnau says:

  Gracies Perejoan, m’has toca’t la fibra i tot. Ho intentare.
  Sento no visitar-te (a tu i als demes bitacolaires) mes sovint. Cuida’t igualment!

 2. Cyric says:

  de tot el que he llegit hui, aquest és sense dubte un dels millors articles. excel·lent l’últim paràgraf!

 3. JosepArnau says:

  Gracies Cyric.
  Tant de bo el que he escrit en l’ultim paragraf es complis, aixi com totes les altres violencies i guerres tambe en poguessim veure la seva fi algun dia, fins i tot, perque no, poder esborrar dels diccionaris aquestes paraules: guerra, terrorisme, violencia,…

  Salutacions.

 4. isnel says:

  El primer que he fet quan ho he sabut ha estat pensar en tu… Jo també. I sí: hem de demanar per la fi de les causes, totes les causes. Si només demanem per la fi del terrorisme, em penso que no anirem a enlloc. Una abraçada.

 5. Luthien says:

  És molt fort el que ha passat avui a Londres… Sabeu que avui és Corpus de Sang??? (Quina mala casualitat també…) Surt a lamalla.net

 6. frederic says:

  No hi ha paraules, ni comentaris a fer. Bé, només un: cuida’t molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *