Cap a Igualada falta gent.

Aquest cap de setmana, si podeu i no teniu plans fets, aneu cap a Igualada. Del 6 al 10 de Juliol es fa la European Ballon Festival, veureu volar bastants globus aerostatics d’arreu del continent i si voleu, podeu volar-hi tambe.

Aqui trobareu mes informacio. Sino, aqui, a La Veu de L’Anoia, el diari comarcal. (A banda tambe teniu totes les nits de Juliol amb concerts gratuits a Igualada).

El “Night Glow”,
l’acte més participat
El moment més interessant i que gaudeix de més participació serà el “Night Glow”, dissabte a partir de 2/4 d’onze de la nit. Hi haurà un espectacle a càrrec de la Companyia Teatral Sarruga, que donarà encara més color a aquesta activitat, que acostuma a reunir milers de persones a l’entorn de l’avinguda Catalunya. Bona part dels 45 globus participants, sense enlairar-se, s’il·luminen alhora en un espectacle que porta a Igualada visitants d’arreu del país.

Acabare amb un poema d’el poeta igualadi Joan Llacuna:

PAISATGE D’IGUALADA
Desagençat, nudíssim
auster i desigual
paisatge d’Igualada.
Somrius amb tos ulls verd
5 somrient-te, però, els teus ulls verds.

Desenjoiada i nua, terra meva!

Desenjoiada,
nua terra meva!

Desenjoiada terra.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cap a Igualada falta gent.

  1. isnel says:

    Ha de ser maco…

  2. JosepArnau says:

    Havia llegit quelcom sobre l’incendi, espero que l’hagin pogut controlar, tot i que he vist que n’hi ha un altre a Viladecans.

    Aqui temperatura record, a algunes zones d’Irlanda ahir es va arrivar a 26 graus, fins ara el record d’aquest estiu havia estat 23.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *