Lliçons per aprendre del procés, de Brexit i de les eleccions americanes

Lliçons per aprendre del procés, de Brexit i de les eleccions americanes. Per mi, la gran lliçó del procés, de Brexit i de les eleccions EEUU és no confiar gens ni mica en els mitjans de comunicació, periodistes i polítics

1. No creure’s mai res dels mitjans de comunicació.

Ho vam veure amb el procés i s’ha evidenciat molt més amb el Brexit i la victoria de Trump: Els mitjans de comunicació, especialment TV, radios, diaris i derivats pertanyents a grans conglomerats, no estan fets per publicar notícies, fets. La seva funció és manipular la realitat al servei de les èlits. Enganyant als ciutadans com els convé.

Des de les mil calamitats que han anunciat els mitjans de comunicació contra Catalunya i que evidenment no han passat, el mateix amb el Brexit o la gran manipulació destapada per Wikileaks en les eleccions americanes, quan la gran majoria de periodistes de la CNN i derivats, treballaven de la mà de la Clinton. Una autèntica vergonya i pura manipulació. No creure’s mai res del mitjans. Cal questionar-ho sempre tot, no mirar les notícies dels mass media i com a molt seguir mitjans de comunicació alternatius. (malgrat que Google i Facebook estan apunt de censurar aquestes págines).

De tota manera, la reputació dels mitjans de comunicació està per terra (com la dels bancs i la dels polítics) i pocs acabaran sobrevisquent.

2. No creure’s mai els polítics.

No m’extendré en aquest punt ja que és prou obvi. no creure mai a cap d’ells, sigui del bàndol que sigui. (del teu propi color o del color contrari). Als polítics cal jutjar-los per les seves accions, no pas per les seves paraules, ja que són venedors de fum.

3. No creure’s mai cap enquesta electorals.

Clarament les enquestes electorals estan fetes per a manipular. Les cuines com et plagui i mostres el resultat que vulguis. Des de les que diuen mentint que a Catalunya no hi ha majoria independentista (que mirin al Parlament per l’amor de Deu!), passant per les que deien que Brexit fallaria o la Clinton guanyaria amb un 90% de possibilitats (el dia abans de les eleccions!). No creure’n mai cap.

En poc temps els bancs, els polítics (establishment) i els mitjans de comunicació (amb els periodistes comprats!), han perdut TOTA la credibilitat que mai haguessin tingut. Bon vent i barca nova. Desconnecteu dels mitjans de communicació tradicionals, que s’enfonsin sols. Personalment, quan perdo la confirança en quelcom, no hi torno.

 

P.S: Vaig predir la victòria del Trump 2 mesos abans de les eleccions. Aquí.

This entry was posted in Coses meves and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *