La política ja m’avorreix

Ho diré amb veu baixa i al blog, ja que sé que no em llegeix ningú 😉 –> La política (catalana) m’avorreix i molt. Em sap greu dir-ho ja que sempre he esta un apassionat de la política i els que em coneixeu sabeu que és un dels meus temes favorits. Porto molts anys tirant del carro per la independència i no em queda gaire paciència amb els polítics de casa nostra.

Portem des del 2010 sortint al carrer i demanant la independència, però els nostres polítics segueixen empenyent les dates, ara fins al Juny del 2017!! Que els bombin doncs, jo penso passar olímpicament de la política catalana fins al juny del 2017. De fet, ara cada cop que veig alguna notícia de la política, m’ha passat com amb el futbol o els esports: la ignoro totalment. I me’n alegro. Sembla que puc dedicar més temps i esforcos a coses més profitoses i interessants.

Un darrer missatge als nostres parlamentaris: Cada dia que passa, hi ha milions de catalans que paguen les conseqüències negatives pel fet de no ser encara un país independent. Ja n’hi ha prou coi!

This entry was posted in Coses meves, Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *