L’Estatut o com fer el rídicul.

Amb les ganes de protagonisme per part de certs polítics d’ahir a la nit, s’ha evidenciat una nova abaixada de pantalons, aquesta monumental, de les que fan història.

On anem així? On anem amb aquestes engrunes? Per això han servit dos anys de pressa de pèl? Per això ha servit aguantar insults dia sí, dia també, per part dels nostres veïns espanyols? De què serveix el que va votar el 90% del parlament català?

Sí m’ha decepcionat moltíssim CyU, què cal dir dels sociatas i dels seus llepons d’IU? D’ERC encara no en parlo perquè encara estan per les espanyes fent-la ballar. Anar votant legislatures i pressupostos de l’Estat a canvi de res.

Déu n’hi do, quin nivell de ridícul que han arribat els nostres polítics! Déu n’hi do! Senyors polítics, si volen abaixar-se els pantalons i entomar, facin-t’ho vostès mateixos, no juguin amb el futur d’un poble. És ben curiós, en comptes de fer el que volia el 90% del parlament, s’ha acabat fent el que volia el 10%.Misèria i companyia. Ja n’hi ha prou d’engrunes, ja n’hi ha prou!

Enorabona de tot cor al PP, ha sortit l’Estatut que volien: Una merda d’Estatut. Ni el PP l’hagués fet pitjor!! Quina poca dignitat tots plegats.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

5 Responses to L’Estatut o com fer el rídicul.

 1. mikel says:

  Tens molta rao , a mi s´hem cauen els cullons a terra quan resulta que el mes important i la gran victoria es aconseguir uns papers que han pasat de un arxiu de Salamanca a un de St.cugat…no entenc res….

 2. frederic says:

  els del PP encara es pensen que ens han donat massa. De totes maneres JosepArnau, encara s’ha de fer el referendum de l’estatut, llavors nosaltres podrem dir la nostra

 3. turrai says:

  No sé que dirà ERC, però digui el que digui, confio que els sociovergents acabin pagant la baixada de pantalons.

 4. Ignasi says:

  Però què us pensàveu!!! Ai collons. Potser crèieu que respectarien la voluntat del poble?

  déu meu senyor!!!!

 5. Si, si. Aquesta ens l’han de pagar. CiU tindrà la major davallada de la seva història, perdent els pocs votants nacionalistes que encara li queden. I pel que fa al referendum, crec que esta ben clar.

  NO a l’Estatut de l’Ibarra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *