Errors.

Un dels tipus de lectura que m’agrada més són les memòries, les biografies. Conèixer de primera mà la història, les vivències d’altres èpoques, tot i que a vegades costi de creure el que estàs llegint. Aquesta tarda llegia a vilaweb, que hi ha certa polèmica amb una biografia que conté certs errors, és feta sobre el gran Joan Coromines.

Un llibre que de ben segur tornarà a posar-se de moda, degut a la estrena del film, és el de "memòries d’una geisha", on s’explica la vida fascinant de les geishes. M’he apropat per curiositat al web d’Edicions 62 i he pogut veure que ja el tenien en portada. Aquí teniu el llibre, què us sembla? No hi trobeu res estrany? (encara que no ho sembli és en català)


Memòries de una geisha
Arthur Golden
Edicions 62

Espero i desitjo que mantinguin alguna de les portades que tenien d’antuvi (tot i que a l’interior del web ho hagin rectificat, cal dir també que no tinc pas res en contra de la foto):

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Errors.

 1. Mery Cherry says:

  b, es veu que hi ha hagut polèmica perquè les actrius de la pel·lícula són xineses en comptes de japoneses. A mi em va cridar l’atenció que la protagonista tingués els ulls blaus com a la portada.
  Ah, la vida de Dostoievski és de les bones.

 2. JosepArnau says:

  No soc linguista ni filoleg pero tambe m’he anat fixant amb aquestes coses.
  L’error del titol de l’Asterix va ser alucinant, en veure la portada del de la Geisha em vaig quedar de pedra tambe.

  Historicament els llibres en catala sabien distingit per la seva qualitat, darrerament i no se si volguen o no, pero les coses no s’estan fent be.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *