L’error del procés: el 9N?

Ara que s’acosta el referèndum d’independència 1O ho veig encara més clar: Porto temps pensant que la gran cagada del procés va ser el 9N (a banda d’allargar el procés eternament sense sentit amb en MAs). Aquell 9N calia haver fet el que s’esta fent ara i agafar l’estat espanyol desprevingut. Ara ja saben per on van els trets i poden intentar aturar tot el que ja vam fer el 9N. També, la il-lusió que hi havia el 9N era increible, per després dir-nos que era consulta de fireta. En Mas va fer un error immens, que ara podriem pagar.

La questió és si l’error el va fer sense voler o bé amb el vist-i-plau del PP (en fa tota la pinta ja que no van actuar) per tal d’afeblir un possible intent futur de referèndum. Sóc l’únic que ho veu així? Em direu, coi es juga el patrimoni i la inhabilitació. La inhabilitació no l’afecta ja que ja no fa de polític igualment i el patrimoni… Ja veurem si mai acaben tocant un sol cèntim. (vagi per davant que si jo fos el Govern, de les primeres lleis, seria pagar a polítics i demés afectats per a que recuperin el perdut per aquests lladres).

El “nou 9N” va ser una guia de camp molt valuosa per l’estat espanyol per veure totes les passes que es feien i planificar contramesures si la eventualitat tornava a passar. Ara saben molt bé com operar.

Tanmateix sembla que la il-lusió està tornant i, a no ser que retirin les urnes, veig una agernació de gent per votar i moltes cues de nou. Espero equivocar-me però no m’estranyaria que veiessim de nou  un altre cop d’Estat tipus 23F, farien el que fes falta per tal d’aturar Catalunya.

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *