Atemptats a Catalunya, bandera falsa?

Vagi per endavant que condemno TOTA violència, terrorisme i qualsevol atac, a més a més d’expressar el meu conòl als familiars de les víctimes i als ferits. Només la pau i l’amor són humanitat. La violència no porta mai enlloc.

Segueixo comentant una teoria bastant extesa que he llegit sobre els atacs a Catalunya del dia 17 d’agost:

És prou sabut que els Estats organitzen atacs anomenats banderes falses (atacs terroristes creats per ells mateixos -els seus serveis secrets- o a través de tercers com la CIA, Mossad o potenciant als terroristes mateixos), alguns d’ells fins i tot han acabat en guerres (finalment es va descobrir que havien estat atacs falsos), molts d’ells reconeguts, llegiu-ne alguns exemples aquí:

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-08/42-admitted-false-flag-attacks

http://www.geopolitica.cat/atacs-amb-falsa-bandera-una-constant-historica/

Hi ha moltes coses que no quadren dels atacs a Catalunya.  Des del conductor, hi ha cap testimoni o video que l’hagi vist sortint de la furgoneta? (estem parlant de les Rambles, plagat de CCTV!). Com pot arribar sortir algú del lloc de l’atemptat, córrer per mig Barcelona i sortir de la ciutat quan hi havia cues de quasi 10 hores per sortir de la ciutat i policies per to arreu en la operació Gàbia? El famós cas del bar turc on els Mossos van estar a fora durant 1 hora com si hi hagués el suposat conductor atrinxerat i resulta que no hi havia ningú. Com pot ser que els de dintre no sortissin si no hi havia cap segrest quan els Mossos s’hi comunicaven? O bé escapar-se pel Mercat de la Bogueria quan els Mossos hi van entrar i estava tot tancat?  A més a més, si va fugir per la Boqueria, aquesta queda bastant més  endarrera (uns 150 metres) d’on va parar la furgoneta. No és molt il-lògic tornar per on ha passat la furgoneta? Molta de la gent no atropellada del recorregut no l’hagués pogut interceptar? No té més sentit fugir en sentit contrari (com si fos una víctima més), que no pas tornar enrere desde de Miró a la Boqueria?

Com pot una cèl-lula terrorista tant jove estar organitzada en un radi tant ampli (De Ripoll a Alcanar, Barcelona i Vic, hi ha molta distància) a no ser que compti amb ajuda externa, amb gent tant jove (un té 17 anys -no té ni edat pel carnet de conduir) i capaç d’organitzar tot aquest atac amb tantes furgonetes llogades i bombones de butà? I les explosions d’Alcanar, el color del fum indica que no seria el que ens estan dient al principi? Com podien haver ocupat una casa a Alcanar il-legalment tant de temps i que ningú no sospités res (ni l’amo ni els veins!)? A més a més a Alcanar, a l’altre punta de Catalunya (200 kms!), com poden coneixer tant bé el territori si tots són de Ripoll i tant joves? A més, com podien saber que aquella casa es podia ocupar (sense conèixer Alcanar) siguent tant lluny de Ripoll?

I com pot ser una persona tan estúpida per deixar el passaport i tots els papers a les furgonetes? (una de les senyals de bandera falses, juntament amb la gran majoria dels terroristes morts -en comptes de disparar-los a les cames 40 cops). El més bèstia de tot és l’imam! Com pot ser que havent estat a la presó, (i amistats i vincles amb 11M), fins i tot la policia belga havia contactat les policies espanyoles per dir com de perillós era? Un imam que aterrissa a Ripoll amb antecedents penals i ningú (el CNI, Minsterio del Interior o policies espanyoles) ho comunica! A més a més, s’ha descobert que era un Imam mega controlat per la GC/CPN ja que fins i tot l’hi havien punjat el telèfon. No fa tota la pinta que l’imam fos un confident? AQUÍ en parlen.

O bé el terrorista disparat tantes vegades a Cambrils (els testimonis diuen que anava com drogat) que s’aixeca després de ser disparat tants cops.O bé uns joves que es radicalitzen en poc temps, quan els testimonis diuen que els joves no fa pas tant (3 mesos!) eren ben normals , afegint-hi un atemptat a un país que es vol alliberar i debilitaria Espanya. A més a més, Barcelona fou l’única capital amb una manifestació massiva pels “refugees welcome” i ara atacarien dels pocs llocs on es vol acollir refugiats? Hi ha un llarg etcetera que no quadra.

Un detall, hi ha un exministre espanyol que fa poc el van fer fora (i ara president de la comissió mixta de la seguretat nacional), d’alhores ençà és prou conegut que no para de desclassificar secrets d’Estat (segurament com a venjança o per ser un bocamoll), mireu que va dir fa poc en Margallo,  és el mateix que va dir: “Un atentado terrorista se supera, la dissolución de España es irreversible.” :

“A partir de la segunda quincena de agosto empezarán a pasar cosas en Cataluña”

http://www.agenciaincat.la/?p=30768

Fixeu-vos també l’ús contra el procés (inclús el mateix dia de l’atemptat!) que n’han fet immediatament els mitjans de comunicació espanyols (per dissimular, ho han comencat els més “moderats” El PAís i El Mundo, juntament amb el desprestigi dels Mossos per part del director d’El Periódico amb la info falsa de la CIA). Per no parlar de la escenificació de l’estat amb una reunió bandejant Els Mossos i el Govern (que han estat qui realment han fet la feina durant els atemptats!). O la pressa de la Saez de Santamaria en treure l’exercit a Catalunya i l’ús que n’estan fent els polítics espanyols contra la independència:

http://www.vilaweb.cat/noticies/soraya-saenz-va-pressionar-el-psoe-la-nit-de-dijous-per-passar-a-alerta-cinc-i-treure-lexercit-al-carrer/

Exemples de la manipulació brutal i ús de l’atac: https://twitter.com/llimoo/status/898938450979717121

Una cosa que també crida molt l’atenció és la paraula constant que tots usen: UNIDOS (Junts). Equivalent al Mejor Unidos, la camanya unionista espanyola pel NO a la independència. Des de la casa reial a tots els polítics unionistes (fins i tot a TV3 ho diuen tota la estona). Un amic indecís, va ser el primer que em va dir, han d’anar tots junts (en comptes de ni considerar el boicot permanent a l’Europol, 500 places de mosssos, etc)

Aquesta web ja van avisar fa un any, que passaria:

https://elrobotpescador.com/2016/09/19/estan-preparando-un-atentado-de-falsa-bandera-en-barcelona/

Alguns ho consieraran una teoria de la conspiració sense sentit, crec que cal ser crític i no descartar cap opció. No oblidem com han actuat, de manera il-legal, les clavegueres de l’Estat contra Catalunya en la Operación Catalunya. Compte que el feixisme espanyol ja és prou conegut per la seva col-laboració amb el jihadisme: http://www.ara.cat/politica/Diego-Jose-Frias-collaborador-presumptes_0_1336666593.html

Veurem si properament (encara no, ja que seria massa descarat -seria en un nou atac amb l’alerta antiterrorista 5), posen l’exèrcit a tot Catalunya, canvien el codi penal encara més restrictiu (recordeu que ja ho van fer fa 2 anys i només ha servit per a detenir twiteros), o l’usen per aturar el referèndum del 1 d’Octubre, etc

També, com pot ser que aquesta notícia sortís publicada a les 12:43 del 17/08 quan l’atemptat va ser a les 17:00 del 18/08?

http://www.elmundo.es/economia/macroeconomia/2017/08/17/59957332268e3ed7168b46e7.html

Per acabar, un parell de reflexions. Hom es pot preguntar i per què ho farien?

  1. Per a culpar als Mossos d’incompetents i posar la GC/CPN arreu?
  2. Per a posar l’exercit espanyol a Catalunya amb nivell d’alerta 5?
  3. Per a mostrar que la colonia no pot governar-se a simateix i es feble i cal l’ajuda de la metropoli civilitzada?
  4. Per a fer por a la població, que no participin en actes públics i votacions?
  5. Per a afectar l’aprovació de la llei del Referèndum i transitoreitat, tot indicant que no es pot seguir amb el procés després de tot plegat?
  6. Per a dividir la societat catalana creant xenofòbia?
  7. Perquè les altres vies de la Operación Catalunya han fallat?

Una últim a reflexió: recordeu les relacions tant estretes entre les monarquies espanyoles i la d’Aràbia Saudita, país prou reconegut pel foment i impúls del jihadisme i Daesh. D’això ni en parlen els mitjans.

Aquí tenim més info, d’on he fet aquesta recopilació, llegiu:

https://eladiofernandez.wordpress.com/2017/08/17/atentado-en-las-ramblas-de-barcelona-plaza-de-cataluna/

http://www.cataladigital.cat/2017/08/19/el-sospitos-atemptat-a-barcelona-teoria-de-la-conspiracio-de-lestat-espanyol/

https://eladiofernandez.wordpress.com/2017/08/19/el-atentado-de-la-rambla-de-barcelona-es-el-primer-atentado-transatlantico-telematicocon-el-que-se-inaugura-la-conexion-de-fibra-optica-realizado-desde-la-nsa-con-las-pautas-del-mossad/

8/17/17 Barcelona, Cinco razones para sospechar que es una falsa bandera

https://www.racocatala.cat/forums/fil/211518/podria-estar-lestat-espanyol-darrere-dels-atemptats-barcelona-cambrils

http://in.directe.cat/josep-huguet/blog/17675/construint-el-puzle

Catalonia Violence: Terrorism or False Flags?

El terrorista jihadista del PP detingut a Melilla (Espanya) pels serveis de seguretat marroquins treballava amb menors!

EL LÍDER DE LA CÉLULA YIHADISTA DETENIDO EN MELILLA ERA MILITANTE DEL PARTIDO POPULAR (PP)

O les declaracions de la seva família:

http://www.cataladigital.cat/2017/08/20/videola-germana-de-younes-aboyaaqoub-encara-en-recerca-i-captura-shan-equivocat-no-son-ells-jo-confio-que-shan-equivocat-i-no-son-ells-ells-estan/

Un testimoni de l’atemptat a Barcelona: “Conductor era blanc, calb, possiblement espanyol” (cliqueu al VIDEO) YouTube Preview Image

Cal agafar-ho tot en pinces, però és important ser sempre crític i no descartar mai cap opció. Això tant sols és un petit recull del que he trobat a la xarxa, no pas la meva opinió. Sigui com sigui, el que si que ha estat succeint constantment i verificat és el boicot per part del gobierno espanol als Mossos d’Esquadra (en plena alerta terrorista!):

 

Si els “serveis d’intel·ligència” espanyols fessin la seva feina, en comptes de perseguir catalans, potser haguessin evitat aquesta tragèdia.

MOLT MILLOR EXPLICAT, LLEGIU AQUEST ARTICLE SIUSPLAU:

¿ES POSIBLE UN SEGUNDO ATENTADO DE FALSA BANDERA EN CATALUÑA?

Aquest també és important:

ASÍ PODRÍA SER LA OPERACIÓN DE ‘FALSA BANDERA’ PARA DESTRUIR EL PROCESO INDEPENDENTISTA CATALÁN (Atención: ampliado)

Acabo amb frases de gent de tots els colors (evidentment estic totalment en contra de la ideologia de Hitler i de la de Stalin, són només per mostrar exemples del passat):

“A history of false flag attacks used to manipulate the minds of the people! “In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations, and epochs it is the rule.”
– Friedrich Nietzsche

“Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death”.
– Adolph Hitler

“Why of course the people don’t want war … But after all it is the leaders of the country who determine the policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship … Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is to tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in any country.”
– Hermann Goering, Nazi leader.

“The easiest way to gain control of a population is to carry out acts of terror. [The public] will clamor for such laws if their personal security is threatened”.
– Josef Stalin

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *