Irlanda de rugby, chapeau!

Mai m’hagues pensat que m’aficionaria al rugby. Des que estic a Irlanda que cada cop hi estic més i més aficionat.

Vaig iniciar-me ara fa 2 anys a Lansdsowne Road amb l’USAP de Perpinya contra el Munster, on, tot i la derrota ens ho vam passar genial. També ens vam emocionar quan el Munster va guayar la Heineken Cup (no m’agrada gens els patrocinadors als noms de titols), va ser el mateix any que el Barça va guanyar la darrera Copa d’Europa.  Al cap d’un temps amb els CAD, va manar a veure el barrer partit de l’antic Landsowne Road a Dublin, va ser una manera ben curiosa d’acomiadar l’any un 31 de desembre. Vam acomiadar l’any i l’estadi, ara l’estan fent de nou: Se’n diu l’Aviva (un altre patrocinador). 

 

Pero el colofó ha estat la Copa de les 6 Nacions. Mare de Déu quina manera de gaudir (i patir!), ha estat (quasi) com veure el Barça! Quin goig tu. Mira que mai m’emociono en veure seleccions nacionals jugar. Els catalans no en tenim (gaires) competint com a Catalunya i m’he de confoormar animant TOTS els rivals dels postres veins espanyols.

[@more@]

 Aixo del rugby, Irlanda i la 6 nacions ha estat absolutament genial, fantastic. He de confesar que encara a l’inici em costava seguir algunes normes. Pero el trobo un esport apassionant, vibrant, que si no fos perque el Barça esta jugant marevellosament, la resta de futbol es totalment aborrit. 

 

Quina alegria despres de 61 anys, guanyar (i de quina manera), al darrer segon, amb una victoria absolutament merescuda i no tant sols el Grand Slam, la Triple Corona i el 6 nacions! Si podeu, mireu el darrer partit. Quina maravella, chapeau!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *