Inundacio i viatje.

Mes cosetes de per aqui dalt. Dissabte passat inundacio al pis, eren les 11:00 am, evidentment tothom dormint (no son hores, coi!, de despertar la gent un dissabte al mati) i ens ve una veina del pis de dalt (si, si, de dalt no de baix!) a picar a la porta. Obrim i sorpresa a la vista, labavo, passadis i cuina amb el terra ple d’aigua. La dona ens informa que havia anat al parking i l’aigua havia traspassat el pis de sota nostre (pel que es veu a la cuina van haver d’anar amb cubells) i al parking rajava l’aigua a raig fet. Cap al migdia vaig anar al parking i Deu ni do com rajava l’aigua. Va venir el lampista i resulta que s’havia fet malbe l’aparell per escalfar l’aigua. Des del dissabte encara estem sense aigua calenta i ja comença a tocar els nassos.

Com us vaig dir vaig anar al cinema, entre setmana nomes n’he anat a veure 2 mes i d’aqui a poc en vaig a veure una alltra. Vaig anar a veure HOUSE OF WAX (si no m’erro el director es catala), hi surt la Paris Hilton, per tant ja es un bon alicient, tot i que la pel-licula no mata gaire.

Despres tambe vaig anar a veure THE JACKET Em va agradar bastant, si podeu aneu-la a veure. Us sorprendra. Per a mes info: http://www.revolutionhometheater.com/movies/revs/thejacket.shtml

-Per acabar dir, que estic planejant un viatje, segurement cap a Belgica, Brusseles i Bruges. Si algu es vol apuntar, seria arrivar alla el dissabte 25 de Juny pel mati a primera hora i marxar el dimarts 28 a ultima. He d’aprofitar que he aconseguit 4 dies seguits de festa.

www.ryanair.com

Fins aviat.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

6 Responses to Inundacio i viatje.

 1. isnel says:

  I et dutxes amb aigua freda? A Irlanda? Al juny? Uau.
  Que bé, aquests dies de festa, apa, a aprofitar-los, tu que pots…
  Una abraçada, maco.

 2. JosepArnau says:

  Si Isnel si, quin remei. A veure si avui ja ha vingut el propietari i esta solucionat, tot i que ho dubto.

  Els intentare aprofitar al maxim.

 3. Cyric says:

  utilitzes ryanair x anar de barcelona a irlanda? com ho fas normalment? potser hi vaja aquest estiu…

 4. JosepArnau says:

  La forma mes economica per anar a Dublin es http://www.ryanair.com (tenen web en catala i tot si vols, no com les webs dels veins espanyols). Vola des de Reus i Girona, pero surt mes economic volar des de Reus (almenys cap a Dublin). He mirat per venir a l’agost una setmaneta (quan em surtia mes be de preu) i eren uns 100 euros i pico anar i tornar. Juny i juliol se’n va cap als 200 i pico quasi 300 i tot depen de com.

  Ara al juny aniria cap a Belgica 4 dies. Si vens cap aqui a dalt fes un crit i anem a fer unes pintes.

 5. Cyric says:

  gràcies ja te contaré 😉

 6. Frederic says:

  Això t’anava a dir, que necessites unes vacances i un bon bany calent. Per cert, el director de House of wax sí que és català, es diu Joan o Jaume Serra i viu a Hollywood des dels 18 anys fent cinema, videoclips i tot això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *