Informacio.

Personalment soc un malalt per la informacio. Cada dia compro el diari, pero avui no parlare dels diaris d’aqui, sino d’internet. Des d’aqui a dalt, la informacio de la Catalonia m’arriva principalment via internet, ja que els mitjans de comunicacio d’aqui, no surt la Catalonia sino es que succeeix quelcom força gros. Si no som un Estat, encara no sortim al mapa, els sotmesos no pinten res.

Principalment ho faig via les seguents pagines web:

www.vilaweb.com

www.radiocatalunya.ca

www.racocatala.com

www.tribunacatalana.com

A banda de tambe llegir l’Avui (tenen un web una mica farregos de llegir, mes ara que no se com trobar els articles de la meva estimada Clara-Simo.), el web de lamalla.com i algun altre en catala. A banda d’aquests, el demes tot diaris britanics, irlandesos o d’altres paisos. Pero res de la purria espanyola, ni tant sols la purria espanyola feta a Catalunya. Que de llepaculs ens en sobren i de ganes que m’insultin, mes encara amb una llengua que no es la meva, no en tinc pas.

La veritat es que es viu molt be sense guaitar diaris de la indole neo (i no tant neo)feixista que tenen els nostres veins (els espanyols). Diaris i radios evidentment.

Un dels motius principals d’aquest escrit, es l’agraiment al web de www.vilaweb.com per mantenir la informacio propera i constant, amb rigor i actualitzada. Gracies de debo. Des d’aqui dalt s’us segueix amb atencio.

Internet s’ha convertit en un ampli ventall d’informacio imparable, un ventall d’on s’ha de separar el gra de la palla. Una finestra al mon des d’una pantalla a centenars de quilometres. Tenim les bitacoles que continuement refresquen el panorama del dia, agefint-hi la seva petita porcio de vitalitat.

Ai, internet, internet, no se pas que fariem sense tu.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Informacio.

 1. Perejoan says:

  Ara els articles de la Isabel-Clara Simó els trobaràs a la secció “Diàleg”

 2. Bohemi says:

  Això anava a dir: a la secció de Diàleg.

  L’Avui té gratuïta la secció en .pdf que és més atractiva que la versió en html.

  Ara mateix, l’Avui em sembla el millor diari que es fa a Catalunya: amb el nou vestit ha millorat molt i molt.

 3. JosepArnau says:

  Merces per indicar-me on son, ja que sense la Simo no es pas el mateix.
  Estic absolutament d’acord que amb el nou format de l’Avui es el millor diari que es fa a Catalunya, res a envejar a la resta de diaris d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *