Hotel 5 estrelles.

La majoria de ciutadans europeus vivim permanentment en la suit d’un Hotel de cinc estrelles i ens passem el dia queixant-nos per foteses. Ens queixem de què al nostre il·lustre llogaret no rebem bé el senyal de l’antena parabòlica, que no tenim cobertura al telèfon mòbil, pensant en quin cotxe comprarem demà passat; i fins i tot ens preocupa, de quin color serà el proper paper de wàter. Foteses del dia a dia que diuen molt de la nostre moralitat, situada en un nivell absolutament roí.

No cal pas sortir del luxós Hotel per a veure el que ens envolta, ja sigui ben a prop nostre, o un pèl més enllà. Només cal pitjar el botó que encén la pantalla plana gegant de la televisió o bé obrir algun dels diaris que no volem ni llegir per no descobrir què hi ha a fora.

Fins i tot, per les dates que s’acosten, Nadal, hi ha qui entristit pel moment se n’adona que fora l’Hotel, hi ha qui no té casa, hi ha qui mor de fam. Se’n adona, encara que sigui momentàniament, que vivim en un Hotel de súper luxe imprescindible.

Senyores i senyors, hi ha vida fora l’Hotel. Actuem?

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Hotel 5 estrelles.

  1. Luthien says:

    Vaja… tens raó… vivim massa comodament per no fixar-nos en el que hi ha a fora… I si… sembla que nomès ens entra la vena solidària per nadal (amb la marató, i el compadiment pels pobres)… és patètic tot plegat… 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *