Fumar o no fumar

Avui fa exactament 5 mesos que no fumo i precisament he anat a viure al millor país per a deixar de fumar: a tot arreu està prohibit fumar!, als pubs, als restaurants, als centres comercials,… i per suposat no hi ha llocs específics per a fumadors. A banda de la prohibició un paquet de cigarretes costa mes de 6 euros, per tant es mes aviat un luxe fumar per aquestes contrades. Tot i que mes d’una vegada i de dues he tingut la temptació de tornar-hi. Espero que no recaigui, tot i que ben sovint no recordo ni que havia estat fumador i això es bon senyal.

P.S: Haureu vist que ja he aconseguit posar els accents i la c trencada, vaja em falta el de la E que no el trobo, el que passa es que ara tardo molta mes estona escrivint un missatge, ja que he d’anar introduï (alt+139)nt codis.

ALT+133 = à

ALT+128= Ç

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fumar o no fumar

 1. Jun says:

  El de la E dius que et falta?

  È = Alt + 200
  É = Alt + 200
  è = Alt + 232
  é = Alt + 233

  Sort am les tecles!!! XD

 2. isnel says:

  Potser que me’n vingui cap a Dublin a provar això del tabac, que bona falta em fa! La falta que em fa no és el tabac sinó deixar-ho, vull dir Quina cosa més rara, això dels accents, no?

 3. ester says:

  jo nomes porto 15 dies 8)sense fumar i tot per una caca de mal de coll que no se me’n va, doncs mira amb la tonteria ja ho he deixat. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *