Fotografies i records

Els que hagueu vist la pel·lícula Amelie, recordereu un personatge que es dedicava a recollir les fotografies de tamany carnet que la gent llençava o perdia. Doncs bé, un tal Pablo Cruz Aguirre de Buenos Aires (Bons Aires, Argentina) des de fa anys es dedica a recollir les fotografies que es va trobant. Segons les lleis argentines les coses abandonades, pertanyen a qui se les troba.En Pablo, de tantes que n’ha recollit, ara les ha penjat a internet en una pàgina web força curiosa.

Per altra banda, hi ha una pàgina web en català de fotografia, poesia i natura, que m’agrada molt. És el web d’en Narcís Munsó, feu-hi un cop d’ull, val la pena.

Les fotografies ens ajuden a recordar, a vegades records que voliem oblidar, a vegades records que necessitavem recuperar en la memòria. Les fotografies reflexen la realitat, una realitat que a vegades fa mal i per això preferim oblidar. Tot i que no podem oblidar tot el que volem i en canvi, recordem fins i tot, allò que no volem.

 

[@more@] 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Fotografies i records

 1. isnel says:

  He començat a navegar per la web d’en Munsó i és fantàstica. Gràcies!

 2. JosepArnau says:

  Des que la vaig conèixer la visito sovint, a mi m’agrada molt, tant pel que fa a les fotografies com amb el que hi escriu.

 3. ui says:

  La pàgina argentina ja la coneixia. La vaig trobar a través dels enllaços d’una pàgina catalana (o d’Andorra) que posta papers i fotografies trobats pel carrer. ÉS molt curiosa i interessant. l’adreça és : http://www.fotolog.net/paperstrobats
  si hi vas, ja veuràs de què va. I hi ha enllaços a moltes altres pàgines del mateix tema

 4. amanida says:

  ostres! que curiosaaa!
  jo tinc un amic que també en fa col·lecció com si diguéssim… tot i que no en té pas tantes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *