Fins dema.

Dema a aquestes hores (pel mati ja) tornare a estar a casa, Catalunya. Nomes de vacances i de moment, a part dels internautes que em seguiu no ho sap ningu mes.

Ni mons pares, familia ni amics. Vaja nomes un amic i la seva xicota ja que estan vivint a Murcia d’un temps ença i tambe estara a casa per les mateixes dates que jo.

Avui he acabat de fer les ultimes compres, d’aqui a poc tornare a anar al cinema (aquest mati ja hi he anat), despres cap a casa a fer la maleta i dema a les 5 del mati cap a l’aeroport falta gent.

A gent que conec els vaig dir que confiava en que un pic jo tornes a Catalunya, ja haguessim aconseguit la independencia i fossim un Estat normal i corrent com tots els altres. Pel que sembla no anava pas tant mal encaminat, de moment ja tenim la independencia virtual amb el .CAT. El proxim cop mirare de tornar mes aviat o mes sovint, si aixi anem aconseguitn de mica en mica la independencia. En tot cas no em faria pas res que l’haguessim aconseguit TOTA de cop, ja que no soc gaire pacient i no se pas si podre viure 300 anys mes.

Salut i llibertat. Fins dema.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Fins dema.

  1. Perejoan says:

    Aquí t’esperem! (i t’hem preparat pa amb tomàquet i pernil) 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *