Escoltant i observant la ciutat.

Ahir al mati, en comptes d'escoltar la musica amb els auriculars, vaig escoltar la ciutat tot observant-la. Una ambulancia que s'obria pas a cops de sirena entremig del transit que atabala els vianants; la pluja constant que et fa remugar increpant a tort i a dret per anar-te deixant ben xop; un tic-tac tic-tac tic-tac repetitiu en una llum verda darrera meu que em diu que ja puc creuar el carrer; un claxon sorollos que desperta a qui encara no ho estava i un joc de plors d'un vailet que fa tard a l'escola i la mare no te pressa.

Hi ha gent que la veieu cada dia, al mati, en sortir de casa, gairebe al mateix lloc, de cami a la feina pero no els coneixem mai. Aquests estranys familiars son part del nostre dia a dia. Sabem la roba que acostumen a portar: aquell barret que ens fa riure, aquell paraigues mig trencat a causa del vent, aquella cara de son de cada mati, ens alguns d'ells sabem el diari que llegeixen, els auriculars que duen juntament amb l'mp3, la forma que esperen l'autobus; petites cosetes de vianants anonims.

[@more@]

Arribo a la parada de l'autobus i la ciutat ja esta desperta. Dublin segueix endavant.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Escoltant i observant la ciutat.

 1. Damma says:

  Ei! Per fi t’he recuperat. T’havia perdut en el laberint de blogs que has estat!
  Es curios aixo que dius de Dublin. Jo no visc la ciutat aixi. Vaig sempre en cotxe, normalment no estic mai al centre (nomes de nit als pubs)i des de la finestra de casa veig el Bushy Park.
  Es curios perque el que dius em recorda a Barcelona, trobo a falta caminar per la ciutat.

 2. JosepArnau says:

  La veritat es que val la pena caminar les ciutats (algunes mes que d’altres), escoltar-les i observar-les.

 3. Montse C. says:

  A mi em passa molt a Dublin. Em fixo molt amb el que fa la gent. Potser a l’estar en un altre país t’hi fixes més però m’agrada sentir-me com una irlandesa més.
  També no puc evitar de pensar amb les grans passejades per Barcelona.
  M’agrada viure les ciutats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *