Els politics a la foguera

Dema a la nit és nit de Halloween. Aquí a Irlanda, dema veurem fogueres i coets, és tradició irlandesa pero, degut a la corrupció caldria que a les fogueres i possessim més d’un politic catala i també dels nostres veins espanyols.

 La corrupució fa estralls i amenaça cada cop més en destapar la vergonya dels politics. Es ben obvi que si un sol partit controla durant anys i panys, ajuntament, diputacio, consell comarcal i vegueries, per alguna banda s’els ha d’escapar la ma. Més encara si no hi ha CAP CONTROL.

 

El que es encara més evident és la manca de transparencia dels partits i dels politics. Dixeu-vos sinó, amb la d’atur que hi ha a l’Estat espanyol (quasi un 20%!!!!!!!!) , la d’activitats i extra sous que es treuen els politics. (Feu-hi un cop d’ull, és ben curios, com s’autopermeten fer aixo. Aquestes dades son les que declaren, imagineu les que NO!). En questio de corrupcio, Italia al costat de l’Estat Espanyol aviat fara riure… 

 

Fins i tot ja corren bromes per internet modificant les nominclatures dels 2 partits que fins ara s’han destapat al principat:

  PSC: PARTIT “SOCIALISTA” de la CORRPUCIO  

CYU: Corrupció Y Unió.

[@more@]

A mi els sociates sempre m’han fet moolta por. Son exactament igual que el PP pero te la foten per l’esquena i d’amagatotis. Com a ciutada d’Igualada, controlen absolutament totes les entitats politiques havudes i per haver i la creació d’empreses publiques. Per no parlar del PP al País Valencia o de tot l’entrellat de les Illes. Estic segur que a Catalunya el que veiem ara nomes és la punta de l’iceberg del que realment hi ha. En comparació amb el Cas Millet, molles de pa.

 

Tinc ben clar que el camí és una renovació total dels politics i control de tots I cadascun dels seus moviments monetaris, a banda de mesures mes drastiques que preferixo deixar per mes endavant.

Per altra banda, coincideixo plenament amb en Alfons Lopez Tena, dependencia és corrupcio i la independencia és una molt bona manera per fer neteja.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *