Carta al diari.

Nota: El seguent article és un avancament de la carta al director enviada al Diari La Veu de l’Anoia, espero que me la publiquin:

 VISCA ARENYS DE MUNT!

 

Fa uns quants anys que visc a Irlanda, malgrat això, miro de seguir atentament les notícies d’Igualada, ciutat on vaig néixer, ja sigui a través d’internet o pel que em comenten familiars i amics. No fa pas gaire vaig seguir amb atenció i perquè no dir-ho, amb emoció als ulls, la victòria per un 96% a favor del SI a la independència de Catalunya en el referèndum celebrat a Arenys de Munt. Ni el feixisme falangista ni les males arts prohibitives i antidemoctràtiques dels nostres veins espanyols, van poder impedir que els ciutadans d’Arenys de Munt s’expressesin amb claredat i rotundetat a les urnes en favor d’una Catalunya lliure i plena, com la resta de nacions a Europa. No demanem pas res més.

Esperançat vaig mirar de veure quina era la reacció de la meva ciutat. Doncs bé, mentre moltes persones i entitats locals aplaudien la victòria aclaparadora pel SI d’Arenys de Munt i es movien treballant en aquest sentit, certs polítics de la vila (una entesa entre socialistes i peperos), es van afanyar a deixar ben clar que els ciutadans igualadins no teníem dret a opinar sobre la independència de Catalunya. Que s’han cregut els igualadins de decidir el futur del seu país?!  Em vaig quedar esparberat en veure-ho i  com no, avergonyit que Igualada sortís a les notícies, de nou, per quelcom negatiu.  En aquest cas, degut a la manca de tarannà democràtic de certs partits polítics igualadins. Jo em pregunto si es que els fa por que els igualadins ens expressem a les urnes o qui sap, no serà pas que, entre tant apujar-nos  els impostos, la incompetència diària, la fantastica prosperitat econòmica que gaudim i la "grandíssima” quantitat de llocs de treball que tenim a l’Anoia, potser volen que ens convertim tots ben aviat en ciutadans d’Arenys de Munt.  

 

Per cert, feu una ullada a aquest VIDEO , PELL DE GALLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S: Carta publlicada al diari!

 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *