El més cercat del 2004

Com cada any Google ha publicat la llista del més cercat de l’any. Pel que es veu als internautes els interessen les dones, preferiblement rosses, les novetats tecnològiques i en Harry Potter.

Els quatre termes més cercats a internet mitjançant Google i les quatre imatges més cercades són la Britney Spears, Paris Hilton, Christina Aguilera i la mítica Pamela Anderson. Tot femelles, el qual indica força bé l’ús que en fan d’internet força part dels usuaris. En el rànking el segueix les paraules xat i jocs, divertimento pur. Després una altra femella, en aquest cas la socorrista Carmen Electra, precedida per Orlando Bloom el primer mascle. En novena posició del rànking i tenim en Harry Potter, pel que sembla ja té una llista de compradors enorme, que han encarregat el llibre que acaba d’ escriure la seva autora J.K. Rowling. Per acabar el top 10, MP3, la música no podia faltar.

Pel que fa a personatges públics, encapçala la llista en Bush seguit de Janet Jackson i el tercer lloc del pòdium se l’endú en John Kerry i els segueix de ben aprop en Sadam Hussein.

Hi ha una classificació en bastants dels termes que s’han anat cercant al llarg de l’any, alguns d’ells són prou curiosos. Com és el dels països més cercats. El primer és França, seguement pel turisme, seguit de la Xina, India, Iraq i Iran. M’ha estranyat que entre els 10 primers no n’hi figuri cap del considerat primer món, exceptuant Xina i Japó. Altres curiositats són per exemple que entre els 10 primers dels esports no hi siguin els jocs olímpics, això que ha estat any d’olimpiades.

Feu-hi un cop d’ull, és força curiós, realment hi han dades que sobten un xic. A més a més, hi ha el més buscat en altres anys fins al 2001 i classificat per païssos, vaja per perdre-hi el temps força estona. L’enllaç és AQUEST 

Popular Queries
2004

     1. britney spears

     2. paris hilton

     3. christina aguilera

     4. pamela anderson

     5. chat

     6. games

     7. carmen electra

     8. orlando bloom

     9. harry potter

   10. mp3

[@more@]

Popular Queries
2003

     1. britney spears

     2. harry potter

     3. matrix

     4. shakira

     5. david beckham

     6. 50 cent

     7. iraq

     8. lord of the rings

     9. kobe bryant

   10. tour de france

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to El més cercat del 2004

  1. esPabilat says:

    veig que llegeixes PCI, jo també. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *