El mon al reves

Avui m’he dit, escriuras un post al bloc. M’he proposat llegir un diari i comentar-ne una mica les noticies:

1. Noticia: “El G-20 crida Europa a separar els deutes dels bancs de les “castigades finances dels estats”

Comentari: Aqui a Irlanda fa anys que anem amb l’aigua fins al coll per culpa dels bandarres dels bancs, fins ara no se us acut aixo?

2. Noticia: “La prima de risc espanyola tanca a 574 punts, un nou rècord des de la creació de l’euro”

Comentari: Aquesta noticia surt cada setmana. Cada dia bat un record nou. Aixo encara es noticia?!

3. Noticia: “Trias, sobre la selecció espanyola: “És bo que guanyem””
Comentari: Quins enganya bobos aquests de CYU. abans de les eleccions molt catalanisme i prenent vots als partits independentistes pero a l’hora de la veritat son uns botiflers.

4. Noticia: “Merkel es fa enrere i descarta flexibilitzar el programa grec”
Comentari: I que us pensaveu? Tot aquell reguitzall de declaracions abans de les eleccions gregues tant sols eren per acollonir el poble grec, talment ho van aconseguir. Ara ja no esta tant acollonida la Merkel, ja que van sortir els que ella volia. Veurem quan duren pero.

5. Noticia: ” Aragó converteix el català de la Franja en “llengua aragonesa pròpia de l’àrea oriental”


Comentari: Aquests fills de XXXX del PP es creuen tant que son Deu que fins i tot d’un dia per l’altre es poden inventar llengues! Caldra fer servir traductor per a entendre en Durany Lerida de CYU a partir d’ara ja que ell es de la Franja. Ni Franco va arribar a aquests nivells de brutalitat contra la llengua catalana.

6. Noticia: “”Boi Ruiz: “És un deure de consciència col·lectiva pagar l’euro per recepta”


Comentari: Un deure la consciencia col.lectiva? Pero que s’empatolla? El que es una obligacio es la seva de defensar els interessos del poble catala i deixar d’enganyar-lo. L’unic cami i deure es la independencia de Catalunya.

7. Noticia: “Fernández Díaz inclou la campanya #novullpagar en el conjunt d’actes de violència urbana

Comentari: Violencia urbana???!!! Aquest home s’ha ben begut l’enteniment! Quina violencia? D’on ho treu aixo aquest home? Em faig creus que aquest home pugui ser ministre! La violencia la seva i la dels politics de CYU fent pagar als conductors catalans autopisites que fa anys que han estat pagades i tot pels diners que reben d’Abertis. Vergonya els hauria de fer de prendre el pel aixi als ciutadans.

Conclusio? Llegint aquestes noticies, sembla talment un joc de disbarats. Millor seguir sense llegir les noticies. Menys mal de caps.

Salut i independencia.

This entry was posted in Coses del dia a dia. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *