Buscant pis.

Be, potser hauria d’haver anomenat el post: buscant habitacio. Cada dia miro el web www.daft.ie apunto en uns fulls els pisos que m’interessen, despres truco als telefons que alli hi marca per tal de concertar una visita al pis. He visitat pisos, cases, apartaments de tots colors i gracies a aixo em conec de nou bastant be els noms dels carrers de Dublin. Un dels que m’havia decidit a agafar, era compartint amb altres tres, una irlandesa, una francesa, un italia i un catalanet (jo mateix), pero quan tornar a trucar per dir que si, ja l’havien agafat abans…Ara ja quasi en tinc una, per tant ben aviat em trasllado.

Veient com es l’experiencia de buscar habitacio per a compartir amb mes gent, si torno a Catalunya no em vull ni imaginar com deu ser buscar pis de debo. 

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Buscant pis.

  1. Frederic says:

    Agafa un pis ben gran que jo també vull anar a Dublin! 8) Hauries de veure una pel.licula que aqui es va titular “Una casa de locos” que va sobre un pis d’estudiants d’Erasmus, no has de fer cas de títol, és com sempre una mala traducció de l’original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *