53, un número perillós.

Si ben aviat heu d’anar a Itàlia no tingueu por que us robin, el perill és un número. Pel que es veu els italians viuen commocionats pel número 53. Sembla que aquest número està causant estralls i aixecant una forta polseguera. Tal són els estralls, que fins i tot una madona el passat dia 12 de gener es va suicidar. La cosa no s’atura aquí, dijous passat, un agent d’assegurances de Florència va matar la muller, el seu fill i posteriorment també es va suicidar per les conseqüències d’aquest número, el 53. Encara n’hi ha més, altres perosnes han hipotecat la seva casa, s’han ventilat el sou d’amagat del seu cònjuge, o han comès delictes, com una mestressa de casa de Livorno, que fou denunciada per firmar xecs falsos de 50.000 euros. Tot això per un número, el 53.

[@more@]

L’explicació, resulta que el número 53 de la loteria veneciana porta 178 sortejos sense sortir. En aquesta rifa l’apostant ha de marcar 5 nombres de l’1 al 90 i  n’han d’encertar com a mínim un. Com que el 53 fa tant de temps que no surt, la gent creu que aquest número sortirà de forma inminent, per això les apostes a aquest número han pujat moltíssim i al no sortir, els drames també ho han fet de forma paral·lela.

Diuen que als com més pobresa té un país, més loteries existeixen i més s’hi juga, tot i que pugui semblar contradictori. A l’estat espanyol podem veure quasi cada dia cues i més cues en les administracions de loteries, la rifa de Nadal que ja es ven des d’avanç de l’estiu, bingos i salons amb màquines escura butxaques funcionant a ple rendiment (suposo, no és que hi entri pas jo), etcetera. Esperem que aquí no avabem com a Itàlia amb el número 53, almenys amb la 6/49 no hi arriba.      

  

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

6 Responses to 53, un número perillós.

 1. ester says:

  Ostres, la gent que n’és d’exagerada… per un coi de número, si jo m’hagués de suicidar cada cop que no surt el que jo tinc, ja no em quedaria lloc on disparar-me 😀

 2. amanida says:

  i tu… com te n’has assabentaT? :p

 3. Frik says:

  Ai Déu méu Senyor! Quina bogeria…però com diuen els castellans:”Cuando la barba de tu vecino veas afeitar, la tuya pon a remojar” ( més o menys 😉 )

 4. JosepArnau says:

  He posat un enllaç de la Vanguardia, s’ha d’estar subscrit crec. per a veure’l.

 5. JosepArnau says:

  Sadurní, un enllaç molt interessant, tant pel que expliques de les loteries (em sembla una molt bona idea), com pel que dius sobre la televisió.
  Gràcies per l’enllaç, ja he parlat dos o tres cops de la loteria, miraré de parlar-ne més endavant del que comentes.

  Agraït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *