Una nacio, una seleccio.

Com que n’estic fins als collons de ser d’una nacio de segona per culpa de la nostra poruguesa i botiflerisme avui em desfogare en quant al partit d’ahir:

-Frase del poca-solta del PPscoE Jose Montillas:

"El reconocimiento internacional de las selecciones no depende de actos gubernativos, sino de las federaciones deportivas"

MENTIDER Montilla, qui esta presionant la FIFA per a que Gibraltar no puguis competir internacionalment tot i haver estat acceptada per la FIFA? El seu puto partit sociata.

– La purria pepera treu foc pels queixals, senyal que no anem pas tan malament.

El portavoz de Deportes del PP en el Congreso, Francisco Antonio González, anunció hoy que pedirá la comparecencia en la Cámara Baja del secretario de Estado para el Deporte, Jaime Lissavetzky, para que ofrezca explicaciones por el "acto político separatista y de apoyo a terroristas" en que, a su juicio, se convirtió ayer el partido de fútbol Catalunya-Euskadi celebrado en el Camp Nou de Barcelona.

– El seleccionador basc comentava previament al partit amistos internacional jugat ahir al camp nou que l’hi era molt facil trobar jugadors compromesos amb l’oficialitzacio de la seleccio i amb Euskal Herria, en el nostre cas deu ser ben al contrari. Nomes dos jugadors van cantar l’himne, a banda de certes declaracions patetiques d’alguns dels nostres. Oleguer y Gerard, los dos que cantaron ‘Els Segadors’
En este ocasión fueron dos –Oleguer y Gerard– los jugadores titulares de la selecció catalana que cantaron ‘Els Segadors’. En el palco, fue seguido mayoritariamente. Lo cantaron Benach, Artur Mas, Laporta… Maragall se lo perdió por llegar tarde y Montilla ni vino

Quin pais senyor… No anem pas be per anar a Roma.

– El tema pancartes i serietat, no cal ni parlar-ne…

-El Catalunya -Euskadi, tot i ser amistos i la gent estar-ne farta de no avançar, va tenir la 3a milllor entrada de public en tot el ca de setmana de partits oficials de la FIFA. El poble catala ha tornat a donar una lliço i parlar ben clar: N’ESTEM FINS ALS COLLONS DE TANTA PRESSA DE PEL.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Una nacio, una seleccio.

  1. Montse C. says:

    Temps al temps, Josep.
    Ens espera un camí molt difícil i dur però a la llarga ho aconseguirem. Si Gal.les, Escòcia i ara Gibraltar ténen selecció pròpia, nosaltres també: no tindria sentit, sinó.

  2. Montse C. says:

    Temps al temps, Josep.
    Ens espera un camí molt difícil i dur però a la llarga ho aconseguirem. Si Gal.les, Escòcia i ara Gibraltar ténen selecció pròpia, nosaltres també: no tindria sentit sinó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *