Tants caps tants barrets.

Al final en 300 llengues:

El Punt.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tants caps tants barrets.

 1. JosepArnau says:

  A les terres de parla catalana, s’estima que s’hi parlen unes 300 llengues, per tant que cadascu tingui l’educacio en la seva llengua.
  Pobres professors, ja tenen deures, caldra que aprenguin una mitjana de 20 llengues per cap.

  On s’es vist que una llengua de fora s’imposi en una terra que no es seva? Crec que el nom ho diu ben clar– Catalunya = catala.

  Per cert, aveure si renovem les dades, que ja no estem al segle XX. Un darrer dubte, a nivell europeu en quina posicio esta l’spanish??
  I a nivell mundial, quanta gent com a segona llengua te l’angles?

  Salut i llibertat.

 2. JosepArnau says:

  Bona tarda.
  Sincerament crec que t’equivoques en una cosa. Catalunya no es bilingue, una part dels seus ciutadans son bilingues. Hi ha els monolingues hispanoparlants i els que som bilingues, que com a minim parlem catala i espanyol a banda d’altres llengues.

  Crec que l’educacio s’ha de fer tal i com s’ha fet en els darrers 25 anys, en catala. Senzillament per a beneficiar aquella gent que la seva llengua materna es l’espanyol o altres llengues foranes, que s’inegrin al pais que els acull.

  El que ha de quedar ben clar, es que un immigrant no pot mai imposar la seva llengua a la terra que l’acull. I aixo es el que ens ha passat durant el darrer segle. Crec que es ben senzill, alla on vagis fes el que fa la gent del lloc on vas.

  Salut i llibertat.

 3. o-lu says:

  Llegué aca buscando algo referido a las lenguas y veo que te leiste a Gamboa; por cierto que en mi blog hice una resenha del libro. Saludo,

  O-lu
  http://socioenlinea.blog.lemonde.fr/2005/06/30/2005_06_el_sndrome_de_u/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *