Solidaritat o Regrupament? La independencia!

Fa temps que noparlo de política, massa temps. El motiu és ben senzill, en la darrera legislaturavaig passar de ser tot un apassionat de la politica a passar-ne completament.Tot i aixo hi va haver una petita vila que em va fer tornar a creure en lapolitica: Arenys de Munt. No hi he estat mai pero de ben segur es de les mevesviles favorites de la terra catalana. Un poble que va escriure una paginaimportantissima en la historia de Catalunya. Els inicis dels referendums per laindependencia de Catalunya, uns referendums que s’han anat estenent per totCatalunya, arribant el dret a decidir fins i tot a Irlanda, tal i com el vamorganitzar amb un exit enorme de participacio a Dublin.

Tot seguit vinguéel 10 de Juliol amb una manifestacio estarosferica desbordant tot Barcelona ambun sol clam: Independencia ARA! El poble va parlar ben clar i s’ha tornat ademostrar que la societat, el poble, va per un canto i els politics vantotalment pel contrary, sense escoltar gens ni mica.

Es que es creuenque ens xumem el dit? Que no se n’adonen que ja no ens poden perdre mes el pel?Volem decidir el nostre futur, que no és altre que esdevenir un nou EstatCatala a Europa.

Prou de romancosi punyetes que si Espanya federal, que si la vida autonomica, que si el peix alcove, que si el concert economic… No malgestem ni tant sols un bri de pallamés, l’unic camí és la independencia, l’altre? Desapareixer com a poble. Totpartit que es presenti a les properes eleccions amb punyetes de si cal reformarla constitucio (ai l’as!) , cal fer una espanya federal o el peix al cove, totaquest partit esta cometent frau als seus votants, ja que res d’aixo es fara.

 

Si Catalunya fosun Estat normal, segurament votaria CIU, ara bé em vaig prometre (la mevafamilia tambe) , no votar mai mes CIU fins que no declarin que els seu objectiuen aquella legislatura es la independencia. Em queden 3 partits a poder votar:ERC, Reagrupament o Solidaritat Catalana per la Independencia. Val a dir que enmoltes coses hem avancat mes en els darrers 8 anys que en 23 de CIU) que treuramajoria, a mes amb ERC al govern s’han creat moltissims mes independentistes.Tanmateix no perdono haver fet el segon tripartit, per tant quasi segurdescartat. Segurament acabare votant a cara o creu SCI o Reagrupament (unaautentica llastima que no s’hagin presentat junts), tot i que son clarament unacopia de l’altre, de SCI m’encanta en Lopez Tena i estic conevncut que en Laportaens pot portar molt lluny, espero i desitjo que ambdos partits entrin amb forcaal Parlament Catala.

 

Catalans no oblidem l’objectiu unic: LA INDEPENDENCIA. 

En les properes eleccions no ens deixem enredar mes, l’unica via per sortir de la crisi es la independencia. Cal votar NOMES partits que volen unicament com a objectiu la independencia. No perdem mes el temps.

P.S: M’encanten els arxius del Centre Catala de Negocis: http://www.ccn.cat/  

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *