És importantíssim que SCI i Rcat entrin al Parlament

Vagi per endavant que no sóc militant de cap partit però com a ciutada que vol el milor pel meu pais Catalunya, sabent que l’unica via possible és la independència, crec que és importantíssim que Rcat i SCI entrin al Parlament.

 

 

Catalans, és una oportunitat històrica per a que en el nostre Parlament la independència avanci fermament al Parlament. Sabem segur que ERC serà al Parlament, si SCI i Rcat entren, serà inevitable que el discurs independentista arribarà arreu. Si entren tots 3 partits, a cada ciutat i poble català, es parlarà d’independència per triplicat en els actes electorals i altres activitats de cada un dels 3 partits i arrossegarà a CIU i ICV a empènyer cap a la independència. 

 

Tots els mitjans de comunicació catalans no tindran excusa i hauran de parlar d’independència constantment. Si entren els 3, la força indepenentista i el seu missatge es multipliquen immensement.

 

Com a independentista, jo dubtava entre votar ERC, SCI o Rcat. Reflexionant-hi i veient la importància que entrin Rcat i SCI, ara només dubto entre SCI o RCat. Que en penseu?

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *