Recomancions musicals

Faré un repàs del que escolto musicalment darrerament:

L’he conegut (musicalment parlant) fa poc, arrel del Premi Enderrock, el qual considero mersecudisssim i no paro d’ecoltar-lo. A la feina, al cotxe i a casa! Em refereixo a en Joan Daussà. Boníssim, cancons potents i el disc que té en directe (La festa final), una meravella, el disc anterior també. Totalment recomenat.

Gracies a Spotify, m’he creat tot una pila de llistes. En tinc una que l’he anomenat ‘Happy songs’, on hi he inclòs la gran majoria de cancons dels Txarango, algunes d’Els Catarres i moltissims altres grups, en tots els idiomes.

També escolto molt  música de relax. Cancons lentes, la majoria en angles i la majoria són una meravella, també unes quantes en japonès com les de Flannel Flower, Haruna Yokota o Miyako Hasekawa:

Per si a algú l’hi interessa, he fet una llista de cancons per quan hom ha de concentrar-se fent algun projecte o semblants, la primera cancó, evidentment, es Time de Hans Zimmer:

També hi tinc una llista (moltes més vaja), de les millors cancons italianes per mi, hi predomina en Tiziano Ferro, però hi ha més de 128 cancons:

This entry was posted in Recomanacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *