Recomanacions

Un dels motius pel qual havia obert el bloc, era per a fer recomanacions i llegir-ne d’altres blocaires. Ara fa temps que no en faig cap, us en deixo unes quantes:

Web: Hi ha una web que m’encanta i és de finances. M’agrada perque desemacaren els Bancs Centrals i governs. Es la web de www.zerohedge.com Si només pogués triar una web per a llegir noticies, aquesta seria ZH. Imprescindible per a tot el que l’hi interessi l’economia. 

App: Si hi ha una app imprescindible, aquesta és Showbox. No l’ha trobareu a Android o Apple markets. No cal explicar el perque.

Series: Mai m’he enganxat a cap serie, a banda de mirar, de tant en tant, les típiques que feien a TV3. Com que ara tinc dos fills i no m’agrada ja sortir a la nit, aprofitem per mirar alguna pel-lícula de tant en tant i/o series. En recomano dues: Breaking Bad i Fargo. Boníssimes. No explico més de que van, pero segur que us agradaran. A més a més, Fargo són dues temporades, independents de 10 capitols cada una i es poden veure en poc temps. Ja direu el que!

Llibre: Segueixo llegint, tot i que no disposo de massa temps lliure. Un dels darrers llibres que he llegit és la biografia del Warren Buffet. Pels que estiguin interessats en finances, es millor llegir les seves cartes als shareholders, pero sinó, recomano “The snowball, Warren Buffet and the business of life”. Són bastantes págines (vora mil si no m’erro, pero la lectura es fa amena, molt interessant. No us el perdeu.

This entry was posted in Coses meves, Recomanacions and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *