Prohibeixen els blocs als militars dels EEUU a l’Irac

Suposo que més d’un haureu vist a  VILAWEB la notícia que us adjunto al final del meu escrit.

– Segons ells poden filtrar informació reservada i no tant sols han prohibit els blocs entre els soldats americans a l’irac sinó que a més a més no se’ls permet fer fotografies ni usar telèfons mòbil que tinguin càmera.

-No creieu que si no tinguéssin por que sortís quelcom obscur a la llum, no farien totes aquestes prohibicions? Des d’un bon principi es va poder veure que els periodistes a l’iraq els molestaven, a no ser evidentment que fóssin pro-Bush. Per tant calia que totes les informacions sortíssin filtrades, sobretot les que sortien a la llum a Amèrica.

Ara s’acosten les eleccions a aquell país i pel que veig s’ha de fer el que sigui per a què no surtin a la llum possibles imatges com la de les tortures indiscriminades a les presons iraquianes.

Com podem veure cada cop es retallen més les llibertats en aquell país, on anirem a parar?

———————————————————————————————————————————————— 

  L’exèrcit nord-americà prohibeix els blocs als soldats destinats a l’Irac 

La cúpula militar dels EUA ja no només impedeix que els soldats que són a l’Irac puguin fer fotografies, sinó que també ha prohibit que puguin mantenir el blocs en què explicaven les seves experiències a la guerra. Segons NPR, la prohibició és per evitar filtracions d’informació reservada. Es tracta de la mateixa explicació que es va fer servir per prohibir l’ús de càmeres digitals i de telèfons mòbils als soldats. Els diaris interactius personals que continuïn funcionant, només ho podran fer amb el permís i la revisió constant dels continguts per part dels seus superiors. Deixar entreveure la moral de la tropa o explicar algunes experiències personals poden ser considerades violacions de la confidencialitat militar. Per això ja han tancat alguns blocs com My War, un dels més populars, o d’altres han passat a explicar experiències passades o sense relació amb l’Irac.
———-
+ Webs relacionades dins Nosaltres.Com: Weblogs

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *