Preparacions per la Independència?

Ara que venen les eleccions de la Independència, cal tenir ben clar que la Independència és un process imparable i s’apropa cada dia més. Tanmateix, cal que fem els deures preparatoris per a tenir el millor estat possible. Cal considerar el que ens cal fer , qui ho ha de fer i anar comprobant si avancem en aquestes tasques mega importants per a construir el millor país possible i estar ben apunt per la independència. Algunes preparacions importants que em venen al cap (l’ordre no és en quant a importància):

1.      Diplomàcia: Aplegar el màxim de complicitats internacionals. Cal que els dirigents catalans obtinguin suports i reconeixements internacionals de primer nivell començant Alemanya i els Estats Units.

2.      Intel·ligència

3.      Seguretat (invitació a los paϊsos membres de la Unió Europea para que supervisin el procés en una misió civil i policial?)

4.      Defensa

5.      Infraestructures (Electricitat, internet, aigua, mitjans de comunicació…)

6.      Tenir la Constituació Catalana apunt. Una Constitució que ha de ser absolutament exemplar.

7.      Poder financer

8.      Contactes a la ONU – OTAN per a garantir el procés d’autodeterminació

9.      Pla per la presa de control per part de la Generalitat de les infrastructures i béns patrimonials de l’estat.

10.   Preparar els decrets que caldrà promulgar els primers dies en matèria, de normativa fiscal d’aplicació immediata per a persones i empreses, de regulació bàsica per a accedir a la ciutadania, d’assumpció del control de l’espectre radioelèctric, d’assumpció de les obligacions i serveis de la Seguretat Social.

11.  Sobretot també: Reflexionar a fons com ha de ser el país que volem. Ens convé l’Euro? Volem ser part de la Unió Europea?

Cal que fem els deures per a construir el millor futur possible pel dia de la independència. Com ho veieu?

 

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *