Penya Blaugrana de Dublín.

 

 Des d’aquesta setmana, em plau anunciar després de molt de temps i esforc,os, que la Penya Blaugrana de Dublín O’conneletes JA SOM OFICIALS!

AQUEST ANY SI! 

 

Entre els bloggers catalans i tenim 2 vice-presidents (un servidor) ila Unmei  i el nostre Tresorer, en Marquitus d’en Temple Bar (Sir.). El Barc,a a Dublín!

 

LA NOTICIA:

25 noves Penyes

www.fcbarcelona.cat

El FC Barcelona compta, des d’aquest dimarts, amb 25 noves Penyes. La Junta Directiva celebrada a Berga va aprovar aquestes incorporacions i el FC Barcelona arriba d’aquesta manera a la xifra oficial de 1.493 Penyes Blaugranes.

La incorporació d’aquestes 25 noves Penyes Blaugranes és una mostra de la bona salut que viu el barcelonisme arreu del món. Algunes de les noves associacions són catalanes (de les Terres de l’Ebre, Tarragona, Osona o Girona) però també n’hi ha de la resta de l’Estat (Guipúscoa, Toledo, Astúries, Canàries o Castelló). 

Del Japó a Mèxic 

QM3D3101.jpgCada vegada són més els aficionats del Barça que, des de diversos punts del món, s’agrupen i formen noves Penyes. És el cas, per exemple, de la nova Penya Blaugrana Sol Naixent, de Tòquio; la FCB Fan Club of Shangai; o la Penya Blaugrana de Ciutat de Mèxic. 

La Junta Directiva Itinerant que es va fer aquest dimarts a Berga va donar d’alta aquestes 25 noves peticions i actualment les Penyes oficials del FC Barcelona ja són un total de 1.493. Una xifra que encara podria augmentar abans de finals d’any 

 Les noves Penyes

Les 25 noves Penyes són les següents: Peña Barcelonista Calaceit, Peña Barcelonista Zestoa 1899, Peña Barcelonista El Herrumblar, Peña Barcelonista “El Silo” de Villacañas, Peña Blaugrana Sol Naixent de Tòquio, Penya Blaugrana “Los Majuelos” de La Laguna, Peña Deportiva Barcelonista Zeppelin de Sorihuela de Guadalimar, Penya Barcelonista de Constantí, FCB Fan Club of Shangai, Peña Barcelonista de Mestanza, la Peña Barcelonista de Montesinos, Penya Blaugrana Ciutat de Mèxic, la Peña Barcelonista Moscona, la Peña Barcelonista de Villatobas, la Penya Blaugrana de Mura, la Peña Barcelonista de Cabezamesada, la Penya Barcelonista El Paler, la Penya Barcelonista d’Almenara, la Penya Barcelonista de Montevideo ‘Héctor Scarone’, la Peña Barcelonista de Talayuelas, Peña Barcelonista Camp-Barça, Penya Blaugrana Sant Boi de Lluçanès, Penya Blaugrana de Peralada, la Penya Barcelonista Coll de Nargó i la Penya Blaugrana de Dublín.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *