Mal inici Alejandro Rossell, mal inici.

Ja se que l’Alejandro Rosell (aixi es com l’anomenen elscoluministes que l’hi van fer la campanya a l’Sport I el Mundo) nomes porta pocmés de 24 hores com a president del Barca pero la veritat es que em fa ben malapinta, em preocupa vaja.

El que volia ser el president de tots, nomes entrar i ja hacomencat a dividir el Barca, tot suspenent ahir  la presidencia d’honor a Cruyf, el qual avuimateix ha retornat automaticament la insignia. Aixo es crear unitat Alejandro!

Per acabar-ho d’adobar ha introduit tota una serie decarrecs que fan patir prou tant a la junta directiva, com per exemple el noudirector tecnic: Andoni Zubizarreta .

Com a curiositat he investigat una miqueta quins merits hafet en Zubi per a ser director Tecnic del millor Club del mon, a banda d’haverfet de porter: Va ser director tecnic de l’Atletic de Bilbao (club que no ha defer fitxatges estrangers i del qual en guarden ben mala impressió, car vamarxar del club dels seus amors amb la cua entre cames i demanant fins a l’ultimcentim!

Us preguntareu que mes ha fet en Zubi des que va deixar elfutbol fa 12 anys? Comentarista de Televisión Espanola (TVE), pel que tincentés els telespectadors es treuen un bon pes de sobre. Alguna cosa més?  Fundador de l’empresa  Makeateam juntament amb Jorge Valdano (RealMadrid).

Pel que fa a la secreteria tecnica l’ocupara el  Narcís Julià, que a banda de ser jugador, vasiguer el director esportiu del Girona el 2005, any que va baixar de 2a B aTercera!

Que l’actual president del Barca denuncii el seu predecessordona molt mala imatge, pero ja s’ho faran tu…

Per curiositat, he entrat al diari cavernicola espanyol “Marca”i tot son alegries pel canvi que ha fet el Barca, de president, junta i totsels nous carrecs. Quan els veins espanyols somriuen, vol dir que van mal dadesper Catalunya i pel Barca tambe.

La darrera cosa que volia comentar, és que si la primera sortida de Catalunya com a president, el president del Barca se’n va a Extremadura. A visitar el president d’aquella regió, en comptes d’anar per feina i fitxar jugadors… Aixi no anem pas be, Alejandro. No pas.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *