La radio que escolto

 

Fa temps que no explico gran cosa de mi mateix. I fa temps també que volia compartir una mica la radio que escolto amb vosaltres.

 Començo el dia a quarts de 7 del matí al cotxe escoltant “The breakfast show «  a la cadena irlandesa Newstalk www.newstalk.ie Per tal de començar una mica informata mb notícies, quan posen anuncis acostumo a canviar a RTE1 on també hi trobo informació. Tot seguit a la feina, sinó es que tinc cap meeting, tant aviat com puc, després de repassar els diaris i webs de noticies, escolto el programa de RAC1 Tu diras online i des de la feina a traves del PC, es descarregues l’arxiu a traves de RAC1 a la carta i l’escoltes encantat, mes encara quan el Barça va tant be. A mes, et pots saltar la publicitat 😉

M’encanten les tertúlies que hi fan, sobretot la del dilluns com la d’ahir.

 Si el Barça va bé i en tinc ganes escolto Els millors any de la Nostra vida  de Catalunya Radio, tambe des de l’ordinador. Val a dir que cada cop m’he passat més a RAC1, emisora que felicito de tot cor. Vist des de fora de Catalunya, em fa tota la sensación que els socialistas s’han ben carregat Catalunya Radio (ja no parlem de TVE3 ….)  Un dels programmes que encara escolto d’aquesta emisora és , La nit dels ignorants. Catalunya Radio. De la Radio nacional de Catalunya, era la meva favorita. Degut als canvis socialistes m’han toquetejat la radio que m’agradava, per tant ja no la puc escoltar massa. Per sort aquest programa el van recuperar. A banda tambe escolto esporadia=cament el Toni Clapers alguns dies i el Minoria absoluta de RAC1.  L’emisora que escolto més pero es la BBC radio. N’estic ben enganxat. Amb programes d’extremissima qualitat com The interview: BBC,  Entervistes de qualitat  de la que probablement es la millor radio que exixteix. La veritat es que estic ben cansat d’escoltar sempre la mateixa gent a les radios catalanes i/o espanyoles. El seu mercat es l’estat espanyol i sembla que no poguem saber gran cosa de la gent de la resta del mon. La BBC també l’escolto des de l’ordinador. De la BBC escolto uns quants programes mes, els podeu trobar a http://www.bbc.co.uk/worldservice/  Feu-hi una repassada ja que la gran majoria són una meravella. 

Per meravella, el programa de Catalunya Radio: Estimada Rodoreda .

 [@more@]

És probablement una dels programes de Radio mes bonics que he escoltat mai. N’he escoltat els audios multituds de cegades. No me’n cansaria mai !!!!!! A vegades escolto al cotxe tornant a casa, Live drive Dublin City FM L’escolto esporadicament en sortir de la feina. Es un programa dedicat exclusivament a “updates” de transit. Alguns dies (especialment quan va nevar quasi cada dia en una setmana) em va ser MOLT util. Em vaig estalviar 2 hores de cues al cotxe.  

I per acabar el dia radiofonic al cotxe, un descobriment de fa uns mesos pero que tambe em té embadalit. En George Hook the Newstalk www.newstalk.ie amb el programa The Right Hook. Tracta l’actualitat irlandesa i internacional d’una manera ben punyent. M’encanta.

 Ah, també escolto musica de tant en tant a ICAT FM I les seves emisores, em sembla una molt bona idea. Crec que m’oblido d’alguns programes, si els recordo en faig un update

This entry was posted in Coses meves, Recomanacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *