La notícia

 

La publicitat i la informació són com el peix: si no és fresc, canta. El “gobierno de España” ha col·locat una tanca publicitària a l’entrada a Igualada pel pont de can Riba on fa un anunci sorprenent que, a més d’altisonant, té un caràcter força temerari i fals: “Al desembre l’Alta Velocitat arribarà a Barcelona”, diu el cartell amb tota la barra del món.
Deixant de banda que als igualadins ens surt més a compte anar a buscar l’AVE a Lleida i ja fa tres anys que ho podem fer, no deixa de ser xocant que, amb tots els problemes que les maleïdes obres de l’AVE estan generant a la mobilitat de Catalunya, surti ara el “gobierno” anunciant mesures que ja han estat descartades pel propi govern d’Espanya.
Hi ha governants que els agrada més invertir en publicitat que en obra pública o, com a mínim, són incapaços de deixar passar una sola ocasió sense fer-se autobombo. La tanca publicitària en qüestió no és que es passi de la ratlla, és que s’ha passat una pila de pobles. Per començar l’han posada en un lloc -la Conca d’Òdena- on no tenim Renfe… i tot i així aquests dies en patim les conseqüències negatives.
————————-
Quina barra que tenen!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to La notícia

  1. deric says:

    és estrany que el cartell no s’hagi caigut en un dels famosos esvorancs

  2. antoni says:

    Ja ho va dir la ministra que ens ho havíem de prendre tots amb més humor, forma part del catxondeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *