L’actualitat blaugrana – Jo també estic TRI-tranquil

Vagi per endavant que estic TRI-tranquil, pero afegiré 5 centims a l’actualitat culé: 

 

Guardiola:Confio plenament amb en Guardiola. Per tant, tot el que decideixi em semblara perfecte. Carta blanca Pep i per merits propis. Endavant les atxes i que et portin tot el que demanis! 

Laporta:  Per mi i ho he dit ja varis cops (no tant sols ara despres del triplet),  lloros apart (totalment compresnible despres de rebre mega presions, amenaces de mort, etc,…)  en Joan Laporta esta sent el millor president de tota la Historia del F.C. Barcelona. El vaig votar en les primeres eleccions que es va presentar i estic contentissim amb ell. Genial Laporta!  

Txiki Beguiristain: Em sembla que fins ara, quasi cada temporada ha anat fent un bon equip. Alguns fitxatges encertats més que d’altres.Pero aquest any s’ha ben adormit i no ha fet els deures quan tocaven.  Per exemple haver fitxat el Ribery i altres jugadors fa molts mesos, no pas a esperar que en Florentino entrés en acció, quan se sabia que fa anys vindria.No ha fet res en tot l’any, no ha renovat a calia despres del triplet i que tots els jugadors l’hi demanen una calerada i ara, , a veure si cau alguna engruna. La feina s’ha de fer durant l’any Txiki, no badar com s’ha fet aquest any. A mes, si cal fer joc brut, signant precontractes com fa en Florentino, també s’ha de fer.  

 Eto’o: El culebrot de l’estiu altre cop. Tot i que ens hagi donat tants gols i els que em coneixen saben que mai m’ha convençut. Segons el meu parer el seu caracter obstinat i malcarat i l’hi he vist fallar massa gols, l’hi manca eficacia fan que mai m’hagi convençut.  Sincerament penso que, qualsevol davanter centre minimament potable, a costat de Messi, Iniesta, Xavi i companyia, facilment s’inflaria de marcar gols.

 [@more@]

Penso que es vergonyós que el Barça hagi d’estar totalment parat per culpa d’un jugador i el seu mega ego. Es cert que ens ha donat molt bones temporades quan ha estat bé físicament (recordem que se’n va perdre tota una lesionat) pero també ha portat molts problemes. 5 anys al Barça, que se’n vagi. Se l’hi ha abacat un cicle. 

 A més a més, Copa d’Africa que fa que l’Eto’o es perdra 1 mes i mig. Acaba contracte l’any que ve i és l’unica possibilitat per treure’n diners si no renova (a preu d’or)Indomable: Fins i tot en Guardiola estaria content si l’Eto’o no hi fos l’any que ve. Ja que es l’unic jugador incontrolable al vestidor (males cares al ser canviat, penalties, i diverses disputes internes que han anat sortint a la llum). 

Malauradament, segurament es tornara a enrocar i no ens el podrem treure de sobre. Si es vol quedar, que ho faci amb el Barça B. Te massa ego i un malagrait amb el Barça. Sino hagues estat pel Barcelona encara estaria al Mallorca cobrant quatre rals i ara fins i tot pot arribar a ser el jugador més ben pagat del món.  Passi el que passi cal trobar un substitut, m’agrada més l’ Ibrahimovic tot i que en Villa com a segona opció i en Forlán (quina llastima la seva edat i que en Rikjard no el preferis al petard d’en Gudjonsen)  com a tercera no em desagraden: 

Ibrahimovic: Pichichi de la lliga italiana amb 25 gols + 23 assistencies de gol i perfil de davanter centre favorit de l’entrenador (que és qui talla el bacalla i ens ha donat el triplet). A més, el Barça va ser l’equip que mes vegades va centrar per la banda pero ben pocs gols de cap (Eto’o nomes n’ha fet 1). Falta que l’Eto’o s’avingui a anar a l’Inter.  

Villa El trobo molt bon golejador i adequat pel Barça, ara bé, no sé pas si val la pena gastar-se tanta milionada quan necessitem un extrem esquerra. Cal més profunditat de banqueta en atac. 

Forlan  Per mi, millor que el Villa. La llastima es la seva edat, tot i que encara l’hi queden uns anys de molts gols. 

Victor Valdes: Volia cobrar els mateixos diners que Messi!? Es absolutament vergonyós! Tant de bo se’n hagues anat a un altre club i deixi de desangrar el Barça. Potser si que és el porter ideal pel Barça pero si no volia renovar pel que el Barça l’hi oferia: Bon vent i barca nova i que se’n vagi a jugar al Madrid, si vol. O bé a la selecció dels nostres veins espanyols que potser el cridaran.Que canvii de representant: un madridista que fa fastig. Malauradament només recordem les parades contra el Chelsea o l’Arsenal a Paris, pero i l’ha d’errors que ha fet? Si no hagués renovat com finalment ha fet l’Asenjo em sembla un portaras. Tanmateix, espero que se l’hagi renovat per a vendre’l ben aviat. A la que cometi un error, amb aquest mega sou, el Camp Nou se’l menjara viu. 

Ribery: Evidentment era l’aposta d’en Guardiola, i aniria fantasticament be a l’atac combinant amb en Messi, pero si el Madrid ha rebentat el preu del mercat i el Barça no pot ni vol pagar aquests preus astronomicament desproporcionats (maxim se’n podrien pagar uns 40 i pico + Hleb si cal) a més a més el representant del Ribery ja ha rebut una milionada del Madrid, caldria fer un pla B: Silva o Mata. Que el Valencia esta en crisi i els convé vendre.  

P.S: Pel que em diuen, el cel de Catalunya van repetir la revetlla de Sant Joan, amb coets i petards quan Espanya va perdre contra els Estats Units. Moltes gracies!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *